Wanneer je las bedrijf een 0900 nummer beschikbaar stelt, weet men vaak dat het gaat om een betaalde service. Ondernemers die kiezen voor een professionele uitstraling, nemen een 0900 service telefoonnummer.

 

Wat zijn 0900 nummers?

Alle telefoonnummers die beginnen met de cijfers 09, zijn servicenummers. Gesprekken naar service nummers worden apart in rekening gebracht tegen een speciaal tarief. Ze staan ​​ook vaak bekend als ‘premium’ nummers. Kosten voor het bellen van deze cijfers omvatten een servicekosten die gebruikt wordt om te betalen voor de dienst die wordt geleverd. Gemeenschappelijk gebruik voor 0900 nummers en andere servicenummers zijn:

  • Wedstrijden en prijs trekt
  • Stemlijnen voor tv- en radioprogramma’s
  • Horoscopen, Tarot en Fortune-telling
  • Oplaadbare informatie en ondersteunende lijnen

 

0900 nummer gesprekskosten

0900 nummer gesprekskosten bestaan ​​uit twee delen: een servicekosten van maximaal € 3,60 per minuut en / of € 6,00, welke de door u geboden organisatie en de toegangskosten van uw telefoonbedrijf ten goede komen. De servicekosten dienen te worden getoond waar een 0900 nummer wordt geadverteerd.

Terwijl de verschillen van servicekosten afhankelijk zijn van het nummer dat u belt, worden de toegangsbelastingen ingesteld door uw telefoonbedrijf en zijn hetzelfde voor alle bijzondere nummers.

 

Wat zijn de voordelen?

Met een service nummer worden de gesprekskosten betaald door de klant. Maar is dat wel een verstandige keus? Het effect is dat je mensen aan de lijn krijgen die écht nodig contact moeten hebben over bepaalde zaken. Vooral als het product extra service verleent en niet voor specifieke vragen, is een service nummer zeer geschikt. Verdere voordelen zijn:

  • Herkenbaar als professioneel servicenummer
  • Zelf het tarief bepalen
  • Vermindering van overmatig telefoonverkeer
  • Extra inkomstenbron

Ben je op zoek naar een 0900 nummer en wil je er één aanvragen voor jouw bedrijf? Dat kan! Neem contact op met een service provider en vraag naar de mogelijkheden voor een geschikt telefoonnummer. Er zijn meerdere opties zoals VoIP telefonie of analoge telefonie oplossingen.