De technologie staat niet stil en dit geldt ook zeker voor Adidas. Adidas is van plan om in 2015 nog meer kwaliteit te leveren dan de voorbije jaren. Het bedrijft heeft samen met enkele specialisten golfschoenen onder de loep genomen en ze zijn erin geslaagd om een nieuwe moderne golfschoen te maken die de golfwereld nog zal verbazen. Adidas heeft maanden aan de schoen gewerkt, maar nu is hij af is, wordt hij al goed verkocht. Golfers vinden het belangrijk om ene goede golfschoen te hebben omdat niemand last wil hebben van blaren en vermoeide voeten na een golfspel van een halve dag. Omdat men het belangrijk vindt om degelijk te stappen moest Adidas kijken naar de vorm van de schoen.

Vernieuwde topkwaliteit voor 2015

Het allereerste dat Adidas heeft uitgevoerd, was samen kijken met de specialisten hoe ze het kunnen voltooien om een golfer nog zachter te laten landen op zijn hiel. De oplossing was om een absorberende foam erin te stoppen zodat de hiel de impact dempt. Met andere woorden kan de golfer nu betere technieken gebruiken om nog beter te golfen. Het voordeel hieruit haal je dat een golfer geen last meer zal krijgen van een hiel die pijn zal doen.

Een nog betere duurzaamheid

Het was al algemeen geweten dat Adidas garant staat voor een langere levensduur dan andere merken van golfschoenen. Met de vernieuwing van hun golfschoenen hebben ze gebruikt gemaakt van een nog beter rubbermateriaal dat intact blijft onder eventuele barre omstandigheden. Bijvoorbeeld als het sneeuwt dan zal er niets in de schoen binnendringen en zelfs al stortregent het dan blijven je voeten droog dankzij deze vernieuwing. De vernieuwde Adidas golfschoenen in 2015 kosten in verhouding iets meer dan gewone schoenen, maar als je weet wat je ervoor in de plaats krijgt, mag je zeker niet wachten op de schoenen aan te schaffen.