Wanneer men wat ouder wordt lijkt het wel alsof de zwaartekracht steeds harder aan je huid zit te trekken. Op latere leeftijd zal men steeds meer last van krijgen van marionetlijnen en van kraaienpootjes. Deze marionetlijnen zorgen er voor dat u een oudere uitstraling en zelfs een vermoeide indruk achter laat. Gelukkig kan men met een behandeling marionetlijnen hier wat aan doen.

Met een behandeling marionetlijnen zorgt men er voor dat de huid onder de marionetlijn iets wordt opgevuld met een filler. Een filler is een soort gel die zeer veel water kan vasthouden en dus zo uw huid lichtjes opvult. Deze filler blijft onder de huid aanwezig voor ongeveer 12 maanden, hierna dient de behandeling opnieuw te worden uitgevoerd want anders worden de marionetlijnen weer langzaam aan zichtbaar. Een behandeling is zeer snel uit te voeren, is direct zichtbaar en is vrij pijnloos. Dit is dus een heel ander verhaal dan wanneer u een operatie laat uitvoeren in het gezicht.

Wanneer men besluit om een kliniek te bezoeken dan is het belangrijk dat men er een goed gevoel bij krijgt. Ga dus eerst op consult, zoek eens wat verhalen op op het internet en google naar welke praktijken bij u in de buurt zijn. Wanneer u zoekt op: “botox Eindhoven” dan is het hoogst waarschijnlijk dat u een botox of filler kliniek in de buurt van Eindhoven vindt. Kijkt u eerst eens of er referenties zijn en of dat mensen een behandeling bij deze kliniek zullen aanraden. Vervolgens is het slim om eens goed te bedenken wat u wilt laten veranderen aan uw huid en wat er allemaal mogelijk is. Misschien is het mogelijk om met een goede behandeling uw gehele gezicht te laten stralen. Wilt u dus een jong uiterlijk zoekt u dan goed eens rond.