Het Nederlandse kleding merk Blue Pepper Industries bewijst dat fashion en comfort heel goed samen kunnen gaan.
De eigentijdse seizoen overstijgende BPI jogg pants, model ‘ONE’ in oildye, uit de BPI ‘jogg pants story’ zijn al een geruime tijd favoriet onder de kids.
Het succes van deze jogg pants is de ‘fashionable’ fitting voor zowel jongens als meisjes.
De stretchy en zachte stoffen maken de jogg pants bijzonder comfortabel in het dragen en tot een écht verwenproduct. De balans tussen een mooi design en de aandacht voor praktische en functionele details maken hét verschil ten opzichte van soortgelijke producten.
Zonder twijfel de favoriete jogg pants die iedereen het liefst elke dag wil dragen, hetzij op ‘EASY’ momenten om lekker in te relaxen, hetzij tijdens ‘MOVE’ momenten om comfortabel in te kunnen bewegen of tijdens ‘STYLE’ momenten, door het volgens eigen stijl en smaak te kunnen combineren.

Ook menig ouder heeft deze jogg pants ondertussen al stiekem voor zichzelf, eigen gebruik ontdekt en is nu een ‘diehard’ fan. De ouders konden hiervoor tot op heden, buiten de eigen BPI webshop, alleen in de kinderspeciaalzaken terecht.
Echter tijdens de laatste editie van de Modefabriek hebben Monique en Birgit Scheepers, de eigenaressen van het merk Blue Pepper Industries BPI , de stoute schoenen aangetrokken en de jogg pants voor het eerst ook aan de volwassen winkels gepresenteerd, zodat dit fijne verwenproduct nu eindelijk ook ontdekt kan worden door de ‘niet-ouders’.

De nieuwste kleuren in het model ‘ONE’ in oildye voor het winter seizoen 2016 zullen vanaf augustus en september dus én in de kinder- én in volwassen kledingwinkels te vinden zijn.
Bovendien worden er voor het winterseizoen 2016 twee nieuwe modellen jogg pants voor beide doelgroepen geïntroduceerd: de ‘BIKER’ in de reeds bekende populaire low crotch fit en voor de liefhebbers van een echte strakke fit de ‘SLIM’.
Vanaf eind september zullen de overige BPI ‘ESSENTIALS’ , een uitgebalanceerde selectie van diverse eigentijdse basisproducten waaronder t-shirts en diverse modellen sweatshirts, ook voor mannen en vrouwen verkrijgbaar zijn.
Dutch Denim Compagnons
World Fashion Centre 4-3-3
Koningin Wilhelminaplein 13
Amsterdam, 1062 hh
Netherlands
tel: 0031(20)6153239
e-mail: info@dutchdenimcompagnons.com
www.bluepepperindustries.com