Een bad is een geweldige manier om eens even aan helemaal niets te denken en te ontsnappen aan de drukte van de dag. U kunt er echter voor kiezen om nog een stapje verder te gaan en echt optimaal tot rust te komen. Gun uzelf een geweldige wellness ervaring in uw eigen badkamer en schaf een whirlpool aan!

Tintelende bubbels

Whirlpoolsystemen zijn vaak uitgerust met een groot aantal massagejets die verstelbaar zijn, zodat u zelf de sterkte kunt bepalen. De combinatie van krachtige en aangenaam warme waterstralen vormen een geweldige sensatie voor uw lichaam. De zacht tintelende bubbels maken het geheel compleet. Een whirlpool is niet alleen erg ontspannend, maar ook nog eens gezond. Een whirlpool bevorderd namelijk de bloedsomloop en zorgt ervoor dat uw spieren lekker los komen. Ideaal dus na een uitputtende avond in de sportschool!

Ontspannen sferen

Een bad biedt al luxe. Een whirlpool nog net iets meer. Maar als u echte luxe wilt ervaren zou u moeten kiezen voor een whirlpool met een ingebouwde FM-radio, MP3- of USB-aansluiting. Zo creëert u door middel van zelf uitgekozen muziek de gewenste sfeer. Om het helemaal af te maken kun je zelfs de omgevingskleur aanpassen aan je stemming van dat moment. Genieten toch?

Voor ieder budget

Happybad biedt voor ieder budget een passende whirlpool. Van klassieke modellen zonder veel opsmuk tot de modernste, luxe varianten. Ze bieden de service om in alle baden uit haar assortiment een whirlpoolsysteem in te bouwen. Dit betekent simpelweg dat je eerst het model bad uitzoekt dat het beste in je situatie past en dat je daarna kunt bepalen welk systeem er in het bad gemonteerd zal worden. Op de website kun je de verschillende modellen en systemen bekijken. Advies nodig? Neem contact op met Happybad en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de showroom in Hengelo.