Wil jij goedkoop je kleding kopen bij C en A? Dan vind je op internet diverse websites die alle kortingen netjes op rij hebben gezet voor je. Al met al heeft C en A met enige regelmaat goede kortingscodes, tijdelijke acties of seizoenssales.

C en A is van oorsprong een Nederlands bedrijf. Het is opgericht door Clemens en August. Intussen heeft het maar liefst 130 filialen in Nederland en in geheel Europa rond de 1500 filialen. Ook in China is C en A sinds niet al te lange tijd actief met 2 winkels. Het concept van C en A is de laatste jaren gericht op online, dus de gehele strategie is daar op afgestemd. In deze tijd, waarin online een steeds prominentere rol gaat spelen, is dat uiteraard van groot belang. Zelfs mobiele apparaten, dus bestellen via tablet of smartphone, nemen steeds meer de overhand.

Dagelijks bezoeken duizenden bezoekers de website van C en A op zoek naar een scherpe aanbieding. Om veel consumenten op de hoogte te stellen van de aanbiedingen zet C en A ook derden in om (tijdelijke ) acties bekendheid te geven. Het doel is een zo groot mogelijk bereik te creëeren en zoveel mogelijk consumenten te laten profiteren van kortingen.

Om kortingen of voordeel te vinden, kan Google gebruikt worden. Wanneer in Google gezocht wordt op aanbiedingen voor C en A, verschijnen er veel zoekresultaten. Ook kan er worden gezocht op shoppingsites om goede resultaten te vinden.

Samengevat is C en A dus Europees, of zelfs wereldwijd, bekend. De online strategie van C en A bereikt veel mensen en dus ook veel mensen profiteren van de vele acties van het bedrijf. Het is gericht op consumenten met een gemiddeld tot laag budget. Dit is af te leiden uit de productprijzen en het assortiment van het bedrijf. Het is zeker de moeite waard om online te zoeken naar kortingen bij C en A.