Alle ouders kennen het probleem wel: je baby huilt, heeft honger en moet meteen gevoed worden. Thuis soms al lastig, laat staan op vakantie. Eerst moet je water koken om alle bacteriën en dergelijke te doden en vervolgens duurt het een eeuwigheid om het water te laten afkoelen. Wachten duurt nou eenmaal lang en al helemaal wanneer je baby over de toeren is. Met de “Cool Twister” van NIP is dit voortaan verleden tijd. De Cool Twister laat kokend heet water in slechts 80 seconden afkoelen tot een veilige drinktemperatuur voor je baby.

Dat maakt de Cool Twister een ideaal hulpmiddel tijdens de aankomende vakantieperiode. Ga je binnenkort lekker op vakantie naar het buitenland? Het water uit de kraan is in veel populaire vakantielanden als Spanje en Turkije vaak niet zo veilig om te drinken als we in Nederland gewend zijn. Maar ook in andere populaire vakantielanden, waar het water uit de kraan voor volwassenen prima te drinken is, kun je het voor gebruik van flesvoeding beter eerst koken. De kwaliteit van kraanwater kan in landen als Frankrijk, Italië en Portugal per regio nogal verschillen. En sta je op de camping? Dan is het sowieso aan te raden om het water eerst even te koken. Gebruik dan ook sowieso water uit de kraan en niet uit een jerrycan. Met de Cool Twister heb je toch snel en veilig drinkwater op de juiste temperatuur nadat je het hebt gekookt. Toch fijn als je baby honger heeft en je moet nog snel even de fles klaarmaken.

Ook als je een dag op stap gaat met de baby kan de waterafkoeler goed van pas komen. Veel ouders nemen een thermosfles met kokend water mee als ze een dagje met de baby op stap gaan, om later op de dag zelfvoorzienend te kunnen zijn bij de bereiding van de flesvoeding. Als het water in de thermosfles dan nog te warm is, kan het met de Cool Twister snel worden afgekoeld tot de juiste drinktemperatuur. Het afkoelproces kan eenvoudig versneld, of vertraagd worden door het koelreservoir te voorzien van meer, of juist minder koelwater.

Hoe werkt de Cool Twister? Heel eenvoudig! Het kokend hete water loopt vanzelf door de koelspiraal en wordt hierdoor afgekoeld. Er is dus geen stroomvoorziening voor nodig. De gewenste eindtemperatuur van 40°C, 50°C, 60°C of 70°C kan nauwkeurig en heel eenvoudig worden bepaald en daarnaast blijven temperatuurgevoelige voedingsstoffen en vitamines behouden. De melk voor je baby was nog nooit zo snel op de juiste temperatuur!

De Cool Twister is licht van gewicht en compact om mee te nemen. Dus ga je een dagje met de baby naar het strand, een recreatieplas, pretpark of lekker het terras op? Met een Cool Twister bij de hand ben je helemaal zelfvoorzienend als het aankomt op het klaarmaken van de fles.

“Nooit meer lang wachten voordat je de baby kunt voeden! Met de Cool Twister heb je binnen een handomdraai altijd gesteriliseerd water met de juiste drinktemperatuur voor je baby!”

De Cool Twister is nu bestellen op www.cooltwister.nl