Als u op straat loopt en goed om uw heen kijkt dan zal het u opvallen dat er veel mensen met de mobiele telefoon in de handen lopen. De mobiel is in korte tijd dan ook onmisbaar geworden lijkt het wel. Toch brengt het ook weer extra kosten met zich mee. Als we kijken naar een abonnement dan zijn dit zelfs kosten die maandelijks terug blijven komen. Als u binnen uw bundel blijft dan weet u wat u betaald maar als u buiten uw bundel gaat bellen of u belt, sms’t of gaat internetten in het buitenland dan kunnen de kosten razendsnel gaan oplopen.

Al vele Nederlanders zijn dan ook al voor nare verrassingen komen te staan als aan het einde van de maand de rekening van de mobiele telefoon op de mat valt. Nu is er een manier om deze kosten beheersbaar te gaan houden en dit is door te kiezen voor een sim only. Met een sim only betaalt u in tegenstelling tot abonnement niet vooraf maar achteraf. Dit doet u in de vorm van tegoed wat u aanschaft, u hoeft dan ook nooit bang te zijn om voor onverwachte kosten te komen staan want als het tegoed op is dan kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de diensten van de aanbieder.

Het opwaarderen van het tegoed gaat snel en eenvoudig

Nu denkt u misschien dat het dan lastig kan zijn om het tegoed op te gaan waarderen maar dit valt erg mee. Het tegoed kunt u namelijk eenvoudig online gaan opwaarderen maar ook kunt u tegoed gaan aanschaffen in de supermarkt en bij het tankstation. Bent u bijna door uw tegoed heen dan zult u ook een melding per sms of e-mail gaan krijgen, er zijn dan zelfs aanbieders waar u door het sturen van een sms het tegoed weer kunt gaan opwaarderen. Erg simpel dus en de sim only is dan ook het ideale alternatief voor een abonnement.

Bent u nu iemand die vooral bereikbaar wilt zijn en zelf niet veel aan het bellen is dan is de keuze voor een sim only ook aan te raden. Neemt u dus een kijkje bij de vele aanbieders van de sim only, u zult dan ook zien dat er voordelige pakketten zijn waar u ook meteen een nieuwe mobiel en een bedrag aan tegoed bij de sim only gaat krijgen.