Last van uw spieren, gewrichten of stress en spanningen? Laat u eens masseren! Dit biedt direct volledige ontspanning, zodat u even kunt ontsnappen aan de hectische wereld van alledag. Populair is de Hot Stone Massage. Deze massagetechniek met stenen heeft vele voordelen.

HOE GAAT EEN HOT STONE MASSAGE IN ZIJN WERK?
Zoals de naam al doet vermoeden is een Hot Stone Massage een massage met warme stenen. De stenen worden opgewarmd tot een temperatuur van 45 tot 50 graden Celsius. Hier worden vaak basaltstenen voor gebruikt, een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Dit is belangrijk om de warmte in de stenen goed te kunnen vasthouden. Wanneer de stenen op temperatuur zijn worden ze op de spieren en zenuwbanen van de rug gelegd. Deze stenen geven naast warmte en ontspanning ook een ‘drukkend’ gevoel. Wanneer je de stenen er vervolgens weer afhaalt merk je dat het beste. Na het leggen van de warme stenen op het lichaam vindt er vaak een massage plaats met de warme stenen en warme olie.

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?
De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Het effect van zo’n massage is dan ook groot. Een Hot Stone Massage zorgt net als vele andere massages ervoor dat je even helemaal tot rust kunt komen. Je komt even los van de dagelijkse stress, en neemt een momentje voor jezelf om even volledig te ontspannen en te genieten. Een Hot Stone Massage is daarnaast goed tegen stress, spanningen, spierproblemen, spijsverteringsproblemen, gewrichtsproblemen en het zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Ook zorgt een Hot Stone Massage voor meer energie.

EEN HOT STONE MASSAGE VAN SKINLOGICS
Skinlogics is een huidinstituut in Daarlerveen die onder andere gespecialiseerd is in het geven van massages, waaronder de Hot Stone Massage. Bij Skinlogics heeft u de keuze tussen diverse Hot Stone Massages. Zo kun je kiezen voor een massage voor alleen de rug, net en schouders, voor de hele achterzijde van het lichaam of voor het gehele lichaam. Echter, een Hot Stone Massage is niet voor iedereen geschikt en het is dan ook verstandig om vooraf even advies te vragen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ga dan naar de website van Skinlogics en neem vrijblijvend contact op.