Waterfles de Dopper is een mooie en strakke en stoere waterfles, hij is gemaakt van kunststof en volledig BPA vrij. Het leuke aan de Dopper is dat hij er een handig glaasje / bekertje boven op de fles zit. De dopper waterfles is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (rood, groen, blauw, roze en wit). De fles heeft een inhoud van ongeveer 500ml en is daarmee ruim voldoende en geschikt voor bijvoorbeeld op kantoor of tijdens het sporten. Buiten het classic model van de dopper (kunststof fles) is er ook een hele stoere RVS Dopper waterfles beschikbaar, genaamd Dopper Steel. De Dopper Steel is een iets groter fles, deze heeft namelijk 800ml inhoud, deze waterfles heeft net als de classic Dopper ook het glaasje / bekertje.  De Dopper is ontworpen door Rinke Mortel, bij de het ontwerp is destijds een ontwerp wedstrijd uitgezet om de mooiste fles te ontwerpen.

Accessoires voor de Dopper

Voor de Dopper zijn een aantal accessoires beschikbaar onder andere een losse dop (om de fles bijvoorbeeld uniek te maken met een unieke kleur dop). Naast de losse dop is er ook een Strap beschikbaar, dit is een soort riempje om je Dopper altijd makkelijk bij je te dragen. Het riempje hang je over je schouder en de fles hangt dan bij je zij. Er is een speciale cadeau verpakking beschikbaar en daarmee is het natuurlijk ene enorm leuk cadeau!

Simavi

Dopper steunt simavi voor hulp in de derde wereld, voor elke verkochte Dopper gaat geld naar Simavi zodat die er voor kunnen zorgen mensen in de derde wereld ook schoon drinkwater krijgen. Ze storten 10% van hun omzet aan Simavi.

Concurrentie van de Dopper

In de wereld van waterflessen zijn wel een aantal grote concurrenten onder andere de merken Bobble (waterfles met een filter), Green Dutch (RVS waterfles) en Ohyo (compacte opvouwbare waterfles). Op zich redelijke concurrenten maar Dopper kan zich onderscheiden met het bekertje in de dop.