Iedere keer als je boodschappen koopt bij de Albert Heijn supermarkt dan krijg je airmiles punten. Hetzelfde geldt als je gaat tanken bij de Shell, een trui koopt bij de V en D warenhuizen of een geurtje bij de Etos. Zelfs als je een fles wijn bij de Gall en Gall koopt of een plank en wat spijkers bij de Praxis. Het is werkelijk te gek om te ontdekken hoe gemakkelijk je de airmiles punten bij elkaar kunt sparen. En het is nog mooier om te ontdekken dat je er ook een goedkope vliegticket mee kunt boeken.

Een vliegticket boeken met je airmiles punten?

Sinds kort is het mogelijk om een vliegticket te boeken met je airmiles punten. Je kunt heerlijk een weekendje weg gaan of een weekje op vakantie met de hulp van je airmiles punten. Het sparen van de airmiles punten gaat vaak ongemerkt, dus is het dubbel zo leuk als je er een goedkope ticket mee kunt boeken.

Waar ga jij naartoe met je airmiles punten?

Als je nu dus je airmiles punten bij elkaar spaart is het mooi om te ontdekken dat je een reis naar ieder land in de wereld kunt gaan boeken. Je kunt een lekker pizza gaan eten in Italië, een Whiskey drinken in Schotland, een hamburger proeven in New York of bijvoorbeeld een babi pangang bestellen in China. Het is werkelijk te gek om te ontdekken wat er allemaal kan met een paar airmiles punten. Wees dus slim en spaar ze snel!

Wacht niet te lang!

Weet echter ook dat de airmiles punten tegenwoordig al na drie jaren niet meer geldig zijn. Je moet dus binnen drie jaar de airmiles punten opmaken, anders verlopen ze. Het is dus verstandig om regelmatig een vliegticket met airmiles te gaan boeken om alle punten zo te verzilveren.

Nog geen airmiles pas?

Als je nog geen airmiles pas hebt en je houdt van vliegvakanties dan is het natuurlijk slim om direct een airmiles pas aan te vragen om zo alle punten bij elkaar te gaan sparen voor een betaalbare vliegticket. Je zal er zeker geen spijt van krijgen als je de volgende keer opstijgt naar een mooie bestemming.

Veel plezier met het vliegen op airmiles!