Wist u dat uw gloeilampen (50Watt bijvoorbeeld) een van de minst hoge rendementen hebben op het gebied van verlichting? Slechts 5% van deze 50Watt wordt gebruikt om de kamer te verlichten en 95% van de energie gaat naar (rest)warmte.

Verlichting is vaak een hoge kostenpost waar u gemakkelijk op kan besparen. LED lampen zijn energie zuinig, hebben een enorm lange levensduur, worden nauwelijks warm en passen zonder aanpassingen op normale fittingen.Vervang daarom nu uw oude en energie slurpende verlichting zoals fluorescentiebuizen, gloei- en natriumlampen met de Plug&Play Retrofit producten van Elam Lighting.

Wie is Elam Lighting?

Elam is een van de weinige fabrikanten verlichting wereldwijd die snel en flexibel nieuwe producten kunnen ontwerpen die voldoen aan de eisen van de klant als ook aan de (Europese) veiligheid- en kwaliteitsrichtlijnen. De grootste afdeling van de Chinese JV Productiefaciliteit zijn puur gericht op het ontwerpen, ontwikkelen en testen van nieuwe en betere producten.

Elam Lighting uit Heerlen is een Nederlandse producent- fabrikant van unieke led-armaturen en led-verlichting voor industriële toepassingen. De industrie-producten zijn onder andere LED-tl retrofit buizen, LED high-bay klokarmaturen, LED panels en Down-lights. Bent u op zoek naar grotere aantallen voor projectverlichting? Neem contact op met Elam om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor de producten van Elam Lighting?
Ten eerste zijn de Nederlands ontworpen producten van hoge kwaliteit. Dit is te herkennen aan het slimme design van onder andere het stroom-circuit. Elamled tl-buizen bijvoorbeeld beschermd zijn gebruikers tegen stroom schokken wanneer de ledbuis in het armatuur geplaatst worden.
Daarnaast zijn bij LED High-Bay armaturen de kritische onderdelen uitwisselbaar met een totale garantie van 5 jaar!

Gebruik van kwalitatieve componenten

Elam Lighting maakt in de ontwikkeling en productie gebruikt van de volgende hoogstaande merken en fabrikanten: SMD Led Chips: – LG Led Chips – Philips Led Chips – Osram Led Chips – EPISTAR Led Chips – Honglitronic Led Chips – Led driver: Mean Well aansturing