Heeft uw zoon of dochter afgelopen week te horen gekregen dat hij of zij is geslaagd, dan is het tijd voor een feestje! Slagen voor het voortgezet onderwijs is natuurlijk iets dat gevierd dient te worden. Voor u als ouder is het iets speciaals, maar ook zeker voor uw zoon of dochter. De komende weken staan dan ook in het teken van examenfeestjes, vandaag is het bij de een en morgen weer bij de volgende. Het is dan ook leuk om iets speciaals te doen voor het feest van uw zoon of dochter.

Mogelijkheden om het feest tot een feest om nooit vergeten te maken.

  • Tap installatie, een tap installatie doet het altijd goed en zeker bij de leeftijdsgroep van de geslaagde. Het zelf kunnen tappen van het bier wordt altijd als erg leuk ervaren.
  • Partytent huren, het weer is bepalend voor het feest, als u een feest geeft in de tuin is er altijd de kans dat het plotseling gaat regenen. Een partytent met gezellige sfeerverlichting is goed voor zowel de regen als de sfeer!
  • Muziek huren, muziek huren is een van de mogelijkheden als u zelf geen beschikking heeft over een installatie die naar buiten kan, alleen dient er natuurlijk wel een beetje rekening te worden gehouden met de buren.
  • Drankservice, heeft u gene zin in alle boodschappen, dan is ene drankenservice voor u ideaal. Als er iets over is, dan wordt het gewoon weer mee terug genomen.
  • Catering, er gaat erg veel werk zitten in de catering. Een dergelijke service inhuren als die van Vernooy catering Houten behoort dan ook tot de opties. U geeft door welk type hapjes u graag wilt hebben op het feest en zij komen het brengen. Het voorbereiden van de hapjes neemt van de meeste tijd in beslag, het uitbesteden hiervan scheelt u dus erg veel tijd en moeite

Woont u in de omgeving van Utrecht, Vianen, houten of IJsselstein dan is Catering Houten de cateraar voor uw feest.