Als je last hebt van gevoelige ogen maar je toch mascara wilt dragen, kun je eens kijken naar mascara’s van het merk Clinique. Alle make-up producten van Clinique bevatten geen parfum en zijn getest door dermatologen.  De meeste mascara’s van Clinique zijn makkelijk de verwijderen met warm water.

Clinique Mascara’s

Clinique heeft een ruim assortiment aan make-up producten. Hieronder vallen ook de Clinique mascara’s. De meest verkochte mascara van Clinique is de High Impact mascara. Deze mascara geeft je wimpers volume en maakt ze dikker. Als je een of twee lagen aanbrengt heb je mooie volle wimpers die perfect gescheiden zijn. Van deze mascara is ook een waterproof variant verkrijgbaar.

Als je gekrulde lange en volle wimpers wil, is High Impact Curling Mascara iets voor jou. Deze mascara geeft je super lange volle wimpers met een prachtige krul. De gekromde borstel raakt iedere wimper en duwt deze omhoog. Hierdoor krijg je mooi gescheiden en gekrulde wimpers. Deze mascara vlekt niet, smeert niet uit en geeft geen schilfertjes gedurende 24 uur!

Clinique Lash Building Primer

Clinique verkoopt ook een witte basis mascara. Deze mascara vormt een voedende basislaag op je wimpers. De vocht inbrengende formule voedt droge wimpers en helpt ze te herstellen. De unieke polymeer combinatie hecht mascara aan de wimpers, waardoor je een langere en vollere wimpers krijgt. De Clinique Lash Building Primer zorgt ervoor dat de voordelen van de Clinique mascara’s nog beter naar voren komen en de hele dag blijven zitten.

Andere mascara’s die Clinique in haar assortiment heeft zijn: Clinique Lash Power, Clinique High Impact Extreme Volume en Clinique High Lengths.

Clinique mascara bestellen?

Wil je een Clinique mascara bestellen? Kijk voor het ruime assortiment aan Clinique make-up producten op Parfumswinkel.nl. Op deze webwinkel kunt u nog veel meer beautyproducten van allerlei bekende merken vinden.