Hoe kun u gemakkelijk een gezamenlijke agenda maken en bijhouden?

Het kan heel simpel zijn met de online agenda app genaamd Dayhaps, gemakkelijk voor hedendaags gebruik en gemakkelijk voor iedereen met een smartphone, zo heeft u ten alle tijden uw agenda binnen handbereik. Geen verveelde onoverzichtelijke keuken kalenders meer, alles gemakkelijk bij elkaar in Dayhaps.

Dayhaps is gemaakt voor uw gemak, u kunt gemakkelijk een gezamenlijke agenda aanmaken en het delen met uw gezin, vrienden, sportclub of met uw collega’s. Zo is het mogelijk dat uw alle afspraken bij kunt houden voor al de activiteiten. Na installatie van de app, kunt u met behulp van een klik op de knop een agenda maken, erna kunt u de mensen uitnodigen die u in de gezamenlijke agenda wilt hebben.

Als u of een van de gebruikers in de agenda een afspraak maakt, krijg u hier een notificatie van. Zo blijft u altijd op de hoogte van de afspraken die gaan komen en het is natuurlijk ook mogelijk een reminder te instellen voor een afspraak in de toekomst, voor het gevalt dat u het kan vergeten of als u zeker wil weten wat u optijd bent voor de afspraak.

Het kan natuurlijk voor komen dat u een nieuwe telefoon gaat halen of er een krijgt, geen zorgen over de app. Als u nog het zelfde nummer heeft zult u zo weer toegang hebben tot de agenda waar u eerst inzat. Mocht het zo zijn dat u een nieuw nummer krijgt is dat ook geen probleem, u kunt de app installeren en aan een van de agenda leden vragen of ze u weer aan de agenda willen toevoegen.

Zorg dat u nooit meer een afspraak vergeten en altijd op tijd bent voor de belangrijken afspraken, gemakkelijk te gebruiken voor jong en oud. Dayhaps, de kalender voor de toekomst.