Tijdens jouw zoektocht naar kledingstukken kun je best eens een bezoek aan de Primark winkel brengen. Er zijn echter nog maar 4 winkels van deze winkelketen in Nederland te vinden dus mogelijk moet je wel een flink stuk reizen voordat je deze winkel kunt bezoeken. De winkels van de Primark zijn in Nederland gevestigd in Almere, Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. De winkels hebben een grote oppervlakte waar door je lang in de winkel rond kunt kijken en je vindt hier zeer veel kleding.

De kleding die de Primark aanbiedt is voor een heel goedkope prijs aan te schaffen en dat is mogelijk omdat Primark deze kleding heel erg groot inkoopt. Daarbij krijgen zij een flinke korting van de leveranciers. Dat is de reden dat de kleding zo goedkoop aangeboden kan worden en die goedkope kleding heeft wel wat te maken met het succes van de Primark. Veel jongeren weten namelijk hun weg naar een Primark winkel te vinden omdat zij hier voor goedkope prijzen kleding in kunnen kopen. Zo kunnen zij van hun gespaarde geld meerdere kledingstukken kopen terwijl dat bij andere winkels wel anders is.

Je moet nog wel echt een bezoek aan de winkel brengen want een online Primark shop is er nog niet. De leiding van het bedrijf vindt dat dit te veel geld kost, al bekijken ze wel de mogelijkheden om ook een Primark online webwinkel op te starten. Eigenlijk kan de Primark hier niet mee achter blijven want bijna elke winkelketen heeft tegenwoordig wel een online shop.