Gratis artikel sites – Artikel marketing

 

Online marketing wordt steeds belangrijker en daardoor ook veelzijdiger. Er zijn vele manieren om de vindbaarheid en betrouwbaarheid van uw site te verhogen waardoor nog meer klanten u weten te vinden. Één van die manieren is artikel marketing, en wij van Artikel Online helpen uw website GRATIS graag aan nog betere resultaten met deze vorm van marketing.

 

Veel mensen weten niet precies wat artikel marketing inhoudt en daarom zullen we het nu voor eens en voor altijd uitleggen. Artikel marketing houdt in dat u door middel van goedgeschreven artikelen op andere sites, in combinatie met een link bezoekers naar uw website lokt. Wanneer u rekening houdt met de SEO normen voor uw artikelen zal ook de positie in zoekmachines van uw website zienderogen verbeteren. Bij Artikel Online heeft u verschillende mogelijkheden met betrekking tot artikel marketing. Zo is er de optie dat u gebruik maakt van ons netwerk. Wij schrijven dan voor u goede en relevante artikelen die we plaatsen op sites uit ons netwerk zoals blogs en andere websites. Ons netwerk breidt zich nog steeds uit en staat goed aangeschreven bij bijvoorbeeld zoekmachines. Doordat wij de artikelen voor u schrijven kunt u ervan op aan dat deze rekening houdend met SEO normen en de gewenste zoekwoorden zijn geleverd. Wij zorgen voor een goede vindbaarheid en betrouwbare uitstraling voor uw site.

 

Een andere mogelijkheid is het schrijven van uw eigen artikelen. Dit heeft als voordeel dat de kosten voor u lager uit zullen vallen en u rustig zonder veel geld uit te geven met artikel marketing kunt begin. Nadeel is wel dat u waarschijnlijk geen gespecialiseerd schrijver van SEO teksten bent waardoor u een hoge positie in de zoekresultaten laat liggen. Wanneer wij uw teksten schrijven bereikt u deze positie wel doordat wij alleen gebruik maken van professionele schrijvers die weten hoe een SEO tekst geschreven wordt. Met zelf geschreven teksten bespaart u weliswaar geld maar het resultaat zal dan ook een stuk minder zijn.

 

De prijs van artikel marketing bij Artikel Online verschilt per marketing campagne. Het hangt onder andere af van de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Daarom publiceren wij vooraf geen prijzen maar wel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan samen kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en ook wat dat dan moet gaan kosten.

 

Nu gratis een artikel of persbericht plaatsen op Artikel-Online.nl! Het artikel wordt na goedkeuring direct geplaatst.

 

 

verspreiden-van-persberichten