Wanneer je een bedrijf probeert te promoten, dan is dit een hele kluif dat behoorlijk in de kosten kan gaan lopen. Vaak val je terug op dure reclamecampagnes. Dit kan tegenwoordig op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld via de radio, de televisie, maar ook online, zoals met Google Adwords of Facebook advertenties. Het punt van dit soort campagnes is dat ze erg duur zijn. En zal het resultaat de investering waard zijn? Vooral bij AdWord en Facebook campagnes is het maar de vraag of het rendement op gaat leveren. Als jij je wilt gaan richten op een online marketing campagne, dan zijn er veel meer en kostenefficiëntere mogelijkheden om je bedrijf bekendheid te geven.

Contentmarketing.

Contentmarketing is een van deze mogelijkheden. Met deze manier van marketing schrijf je artikelen over je product of dienst en deze artikelen verspreid je over het internet. Je probeert hiermee een breed publiek te bereiken en zo bezoekers naar je site te halen. Als je niet zo creatief bent in het schrijven, dan kun je dit uitbesteden aan zogenaamde online marketeers. Vaak leveren dit soort bedrijven hun diensten tegen voordeligere tarieven dan dat Google of Facebook adviseren voor hun advertentie mogelijkheden.

 

Maar het kan ook kostenloos. Door je artikelen zelf te schrijven en deze op artikelendirectories te plaatsen zoals degene waarop dit artikel is geplaatst.

 

NIEUWE ARTIKELDIRECTORY.

Er zijn in Nederland een aantal goede artikeldirectories, maar deze zijn helaas dun gezaaid. Sinds enkele maanden is daar weer een nieuwe bijgekomen, namelijk Artikel Online. Op Artikel Online kunt u zoveel artikelen plaatsen als u wilt. De site heeft een prima MozRank van 2.67, wat erg goed is voor een website dat nog maar enkele maanden online is. Verschillende online marketeers maken reeds gebruik van deze site en u kunt dit nu ook doen.