Koken wordt steeds hipper: we staan steeds langer in de keuken om de lekkerste gerechten te maken en het aantal hobbykoks neemt in razend tempo toe. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de keuken tegenwoordig het middelpunt van de woning is. En niet alleen om te koken. De keuken wordt een sociale plek waar men kan koken, praten en eten in één.

Koken wordt een feestje

Een woonkeuken is niet alleen erg praktisch (de koelkast binnen handbereik), maar ook erg gezellig. In een woonkeuken kunt u met het hele gezin lekker lang tafelen. En voor gezellig borrelen met vrienden hoeft u de deur niet meer uit. Koken voor een groot gezelschap betekent niet meer dat u telkens weg bent van de gezelligheid. Nee, u staat er middenin. En wat dacht u van een woonkeuken in een gezin met kleine kinderen? Ideaal, want op deze manier houdt u altijd een oogje in het zeil als u aan het koken bent. Kortom: redenen genoeg om van uw keuken een woonplek te maken.

Creëer extra gezelligheid

De warme culinaire ervaring staat centraal in de woonkeuken. Wilt u nog meer warmte en gezelligheid creëren? Kies dan voor sfeervolle materialen als hout, vrolijke printjes en gezellige accessoires . De Oostenrijkse marktleider DAN Küchen (die tegenwoordig ook in Nederland zit) is een specialist in het samenbrengen van de keuken en woonkamer. Zij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de scheiding tussen de keuken en de woonkamer vervaagd wordt door dezelfde stijlen en accessoires te gebruiken of door daadwerkelijk de keuken bij de woonkamer aan te trekken.

Enthousiast geworden?

Op de inspiratiepagina van DAN Küchen kunt u een kijkje nemen in de keukens van andere DAN klanten. De smaak te pakken na het zien van dit voorproefje? Laat designers gratis een 3D-tekening van uw droomkeuken maken, of vraag een inspiratiepakket aan via de website. U kunt ook eens langsgaan in de nieuwe showroom in Hengelo om de prachtige woonkeukens en vele andere keukens met eigen ogen te bekijken.