Kinderkleding is niet zo moeilijk om te combineren. Kinderen zijn vaak snel tevreden en het vele afwisselen van kleding hoeft ook niet elke keer. Zolang de kleding maar schoon en verzorgt is. Buitenspelen is iets wat kinderen graag doen, het is dus niet altijd even handig om nette en mooie kleding te dragen wanneer zij dan gaan buiten spelen. Een oude spijkerbroek en een oud basic shirt is dan meer geschikt.

Het combineren van kleding hoeft niet moeilijk te zijn. Vaak valt er al meer te combineren dan je werkelijk denkt. Een spijkerbroek met een t-shirt erop en een paar stoere gympen er onder en de outfit is compleet. Voor een leuke activiteit met vriendjes en vriendinnetjes is deze outfit dan ook helemaal gepast.

Voor een nette gelegenheid bij jongens komt misschien meer het kinderoverhemd van pas. Vaak kan een kinderoverhemd ook gecombineerd worden met een spijkerbroek. Dit staat netjes maar ook stoer. Bij meisjes kan de jurk erg van pas komen. Een leuk vestje er over heen en de outfit is compleet.

Vaak kunnen vestjes ook met nog veel meer gecombineerd worden. Elke keer een andere kleur shirt eronder en je hebt al een nieuwe outfit. Een blouse met korte mouwen waarover een vestje gaat is toch weer wat warmer dan alleen de blouse.

Bij tofje heb je veel mogelijkheden om te combineren met verschillende kledingstukken. Het assortiment van tofje verschilt vaak snel. Maar de oude kleding weggooien is absoluut niet nodig. Zelfs als je denkt dat de kledingstukken niet meer gedragen gaan worden door je kinderen, kan je later deze kledingstukken nog gebruiken door het combineren met andere kledingstukken.

Neem een kijkje in onze webshop! www.tofje.nl