Eén keer in de zoveel tijd bent u toe aan iets nieuws. Ook in uw interieur. Maar ‘breken’ met het oude interieur kan problemen opleveren. Veel mensen zien de rommel en het klussen niet zitten. Wie weet vindt u uw oplossing in een eikenhouten traprenovatie. Een makkelijke manier om uw inrichting te voorzien van een frisse, duurzame look. En dat zonder hak- of breekwerk!

Uw trap is een blikvanger in uw interieur. Maar als hij versleten en ‘geleefd’ is, misschien ook een doorn in het oog. Een renovatiespecialist kan uw trap nieuw leven inblazen.

Een duurzame traprenovatie met eikenhout

Een optie is kiezen voor een traprenovatie met massief eiken houten overzettreden. In tegenstelling tot een nieuw kleed of tapijt dat uw trapslijtage slechts tijdelijk ‘bedekt’ een duurzame oplossing.

Eiken groeien langzaam en ontwikkelen zich door de loop der jaren tot volwassen bomen. Het resultaat: extreme duurzaamheid en een warme, natuurlijke uitstraling. En ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Doorgaande lamellen

‘Let goed op dat bij de renovatie robuuste, massief eiken houten overzettreden gebruikt worden met doorgaande lamellen,’ benadrukt Mark Kruithof, trapspecialist bij ETR Traprenovatie. ‘Deze lamellen – stroken à 9 cm breed – lopen over de gehele lengte door. Dit in contrast tot gevingerlaste panelen, die bestaan uit allemaal losse blokjes. Zo weet u zeker dat uw traprenovatie naadloos aansluit bij uw interieur.’

Vrijblijvend advies over traprenovatie

Benieuwd naar de specifieke voordelen van een traprenovatie? Neem contact op met ETR Traprenovatie en ontvang vrijblijvend advies.