Ben jij helemaal tevreden met de natuurlijke lichtinval in je huis? In Nederland verandert het natuurlijke licht per seizoen. Met houten jaloezieën kun je lekker mee veranderen.  Van halfopen in de zomer tegen het felle licht tot helemaal open in de winter om elke straal binnen te laten.

Naast de mooie lichtinval zijn houten jaloezieën een smaakvolle aankleding van je woning. Houten jaloezieën bestaan uit horizontale houten lamellen die aan elkaar bevestigd zijn met een band. De jaloezieën zijn er in veel verschillende kleuren, van licht tot donker. Tevens zijn er verschillende texturen en zijn de lamellen te verkrijgen in verschillende maten en diktes. Hierdoor passen ze in elk interieur en bij elke stijl. Bij een strak, modern interieur kun je kiezen voor bijvoorbeeld wit of zwart, terwijl in een klassiek interieur houtkleurige jaloezieën een mooier effect zullen geven. Elk vertrek in huis wordt gezelliger door de warme uitstraling van hout, van woonkamer tot keuken en van badkamer tot slaapkamer.

 

Meer dan alleen decoratie

Houten jaloezieën zijn mooi, maar zeker ook functioneel. Naast het reguleren van de lichtinval hebben houten jaloezieën nog een aantal andere prettige eigenschappen. Zo kun je op warme dagen de zon buiten houden, terwijl er in de winter minder warmte verloren gaat, waardoor je energie bespaart. En ‘s avonds, als het licht in huis aangaat, kun je de jaloezieën sluiten, zodat je geen last hebt van inkijk. Zowel open als gesloten zijn de jaloezieën een lust voor het oog. Daarnaast dempen ze ook nog eens geluid. In vergelijking met gordijnen nemen jaloezieën weinig ruimte in en zijn ze makkelijker te reinigen.

 

Online bestellen en op maat gemaakt

Op creon-raamdecoratie.nl kun je online houten jaloezieën bestellen in de webshop. Na het invullen van de maten krijg een je totaalbedrag te zien, zo weet je precies wat het je gaat kosten. Twijfel je over de kleur, vraag dan een kleurmonster aan bij Creon. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur bestelt. Neem nu vast eens een kijkje op de website en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden!