Jaarboek school maken; perfecte exposure!

Een jaarboek school maken? Dat is toch Amerikaans? Nee, ook vele scholen in Nederland en België maken inmiddels al jaren een prachtig jaarboek voor school. Een jaarboek voor school maken wint ieder jaar weer aan populariteit. Steeds meer scholen zien de toegevoegde waarde van een uniek cadeau voor de geslaagde eindexamenleerlingen. Daarnaast is het uitgeven van een jaarboek voor school een mooie manier om de school regionaal extra onder de aandacht te brengen. Perfecte exposure!

 

Een jaarboek is een blijvende, tastbare herinnering in boekvorm. Emotie op papier en een stuk persoonlijker dan een digitale uitgave. Een boek dat een leven lang bewaard zal worden en af en toe eens uit de kast wordt gepakt om rustig door te bladeren. Vaak wordt een jaarboek gezien als een stukje exposure voor school en er wordt dan ook veel waarde gehecht aan het lay-out, de afwerking en kwaliteit. Het uitgeefhuis in Breda is zo’n partij die de beste kwaliteit en uitstraling van jaarboeken nastreeft. Een jaarboek moet immers jarenlang meegaan en dus stevig worden afgewerkt. Zij maken al 20 jaar de mooiste jaarboeken voor scholen, clubs en verenigingen en hebben veruit de meeste ervaring en expertise in huis voor de productie van prachtige jaarboeken voor school.

Een jaarboek voor school; een leuk en uniek cadeau!

Veel basisscholen, middelbare scholen, kinderdagverblijven, studieverenigingen, studentenverenigingen, faculteiten en aparte opleidingen maken een jaarboek. Veelal krijgen de (oud)leerlingen of vertrekkende leerlingen het jaarboek uitgereikt als cadeau. Uiteraard is dit een uniek en persoonlijk cadeau, wat vaak met veel enthousiasme wordt ontvangen en voor altijd wordt bewaard. De jaarboekredactie is het hele jaar druk bezig geweest met het maken van een jaarboek voor school.

 

Als kers op de taart wordt de uitreiking het jaarboek vaak omlijst met leuke feestelijkheden of krijgen de geslaagde leerlingen het jaarboek uitgereikt op de diploma-uitreiking op school. Je kunt het jaarboek voor school laten opmaken door professionele vormgevers of je kunt je zelf gemaakte jaarboek als Word-bestand of PDF laten drukken. Bij het uitgeefhuis kun je zelfs gratis gebruik maken van hun online editor YPSA. Hiermee maak je in een handomdraai een uniek en professioneel jaarboek voor school. Voor meer informatie hierover kun je eens een kijkje nemen op hun vernieuwde website. Het uitgeefhuis

 

Jaarboek school; wat kost het?

Een jaarboek school hoeft niet (te) veel te kosten en is vaak zelfs voor kleine groepen en scholen betaalbaar. Jaarboek uitgeverijen houden rekening met het beschikbare budget en kunnen hun drukwerk vaak goedkoop inkopen. Zijn er al leerlingen de school doorgegaan om geld in te zamelen voor de productie van het jaarboek? Je kunt gewoon doorgeven wat het beschikbare budget is en het de jaarboek uitgeverij komt met een mooi en kwalitatief voorstel voor jullie jaarboek. Bij het uitgeefhuis ben je sowieso altijd verzekerd van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Toch handig, wanneer je op zoek bent naar de beste leverancier van jaarboeken voor school!