Heb je binnenkort een feestje van opa en oma of een andere bijzondere gelegenheid waar een feestje voor wordt gegeven? Dan is het vaak tijd om voor het hele gezin een nieuwe outfit te shoppen.

Herenmode en damesmode

Voor jezelf en manlief is het verstandig, wanneer je een outfit vaker wil dragen, iets te kopen dat je op meerdere manieren kunt combineren. Voor jouw partner kun je bijvoorbeeld een mooi (strijkvrij)overhemd kopen, die past op zijn nette lichte broek. Het overhemd kan voor minder officiële gelegenheden dan gedragen worden in combinatie met een spijkerbroek.

Voor jezelf kun je een mooi rok combineren met een stoer kort jasje, dit jasje is dan ook weer leuk op een stoere spijkerbroek of pantalon. Door kleding te kopen die je kunt combineren en daardoor dragen in verschillende situaties, spaar je geld uit. Een andere keuze kan zijn om een duurder jasje, bijvoorbeeld Claudia Sträter, te combineren met een leuke goedkopere top van bijvoorbeeld Geisha.

Kinderkleding

Kinderen groeien hard en vaak is het dan ook zonde om te dure kinderkleding te kopen. Kinderkleding is in diverse prijsvarianten verkrijgbaar, net als bij dameskleding is het bij kinderkleding ook heel goed te doen om iets duurders te combineren met iets voordeligers. Bij sommige broeken is een omgeslagen pijp ook heel leuk en het voordeel is wanneer dit ‘niet hoort’ het niet uitmaakt als de broek eerste instantie te lang is. De broek kan dan in een later stadium zonder opgerolde pijpen gedragen worden. Op deze manier is een duurdere investering minder erg, omdat je er een langere tijd plezier van heb.