Lancaster heeft niet alleen mooie producten voor het verzorgen van de huid, maar het merk heeft ook make-up. De Lancaster make-up is specifiek gericht op de huid. Lancaster make-up kan niet alleen in het gezicht aangebracht worden, maar ook op het lichaam.

Lancaster make-up producten

De Lancaster make-up producten zijn gemaakt voor de huid. De make-up van dit merk is anders dan de make-up van andere merken. De meeste merken verkopen namelijk diverse producten voor de ogen, de lippen en de huid. Lancaster make-up is speciaal bedoeld om je huid een mooie getinte kleur te geven. Het merk verkoopt dan ook foundations die je huid een natuurlijke gebruinde kleur geven. Deze foundation is verkrijgbaar onder de naam ‘Infinite Bronze Face Bronzer’. Dit product is verkrijgbaar in meerdere varianten met een andere zonnebrandfactor. Je huid krijgt hierdoor niet alleen een mooi bruin kleurtje, maar je huid is ook meteen beschermd tegen UV stralen.

Lancaster make-up aanbrengen

Als je de Lancaster make-up wilt gebruiken, breng dan eerst voorzichtig een klein beetje product aan en verdeel dit goed over je hele gezicht. Als je te veel van dit product in één keer aanbrengt, dan kun je vlekken krijgen. Ook zorgt een te dikke laag ervoor dat je kleurtje er nep uitziet. Als het eerste laagje er netjes op zit, dan kun je eventueel nog een dun laagje aanbrengen voor wat meer kleur. Wil je een extra natuurlijk effect? Breng dan een licht dekkende foundation over de Lancaster make-up aan. De Lancaster make-up zal hierdoor een heel subtiele gebruinde kleur geven. Als het kleurverschil tussen je hals en je gezicht erg opvalt, dan kun je ook een beetje Lancaster make-up op je hals aanbrengen. Smeer het aangebrachte product goed uit en laat het mooi vervagen. Hiermee voorkom je het zogenaamde ‘masker effect’.