Center Parcs is in Nederland bijzonder geliefd. Veel mensen gaan graag naar het park om hier een heerlijke tijd te hebben. Als je niet al te ver wilt reizen kun je naar de parken in Nederland kijken, maar in het geval je graag over de grens kijkt kun je naar de Franse, Belgische of Duitse parken van Center Parcs kijken.

We raden je zeker aan om te kijken naar kortingsacties als. Er zijn veel kortingsacties te vinden, waardoor je met korting naar Center Parcs kunt. Zo kun je natuurlijk profiteren van vroegboek korting, maar je kunt natuurlijk ook veel korting krijgen als je last minute een vakantie boekt bij Center Parcs. Voorts heb je kortingen voor het gehele gezin of wanneer je ouder bent dan 55 jaar. Tijdens het boeken van een cottage op de website van Center Parcs zie je direct of je in aanmerking komt voor een interessante korting. Er zijn vele aanbiedingen die het boeken van een verblijf bij dit vakantiepark nog vele malen aantrekkelijker maken.

Center Parcs in Duitsland

De Duitse parken van Center Parcs zijn ook buitengewoon populair. Hier is veel te ontdekken en dan bedoelen we natuurlijk vooral de omgeving. Hier kun je winkelen in één van de steden in de buurt, genieten van de natuurpracht of allerlei culturele of sportieve activiteiten ondernemen. Center Parcs in Duitsland heeft als voordeel dat je hier voordelig terecht kunt. Dankzij de diverse aanbiedingen wordt een vakantie bij een Duits vakantiepark van Center Parcs nog vele malen aantrekkelijker. Het is daarom absoluut aan te raden om eens naar één van deze parken te kijken.

Maar Center Parcs is niet alleen in Duitsland bekend, ook Frankrijk en Belgie hebben diverse parken die op erg mooie locaties zijn. Met name Frankrijk is erg populair in de zomer, dankzij de prachtige omgeving en het lekkere weer uiteraard. Al heeft Nederland het grootste aantal parken in totaal.