De onlineskateshop.nl heeft z’n webshop aangepast zodat ook jij zonder moeite de juiste skates kunt vinden. Veel merken, veel kleuren en dus heel veel keuze.

Ze hebben al meer dan 16 jaar ervaring met de verkoop van skate- en boardsporten. Zo weten ze inmiddels precies wat je nodig hebt.

 

De term inline skaten wordt pas een aantal jaar intenstief gebruikt in Nederland. De basis van deze sport is het principe van een schaats met wieltjes. Dit bestaat eigenlijk al lang; fanatieke schaatsers wilden vroeger doortrainen in de zomer en vonden dit een geschikte manier. De ijzers werden toen vervangen door wielen en de skate was geboren.

 

Groot aanbod

Ben je misschien op zoek naar speedskates? De Onlineskateshop.nl heeft speed skates/skeelers van de beste merken zoals Rollerblade, K2, Powerslide en Seba. Speed sakates hebben een lang, stijf frame waardoor je met een rustig een hoge kracht kunt bereiken. Speed skates worden gebruik voor lange afstanden en voor hoge snelheden.

Of wil je graat stunten? Dan zijn er de aggresive/stunt skates. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze skates bedoeld om te stunten. Ze zijn sterk genoeg om te grinden of springen. Stuntskates hebben wat kleinere, platte wielen waardoor ze heel geschikt zijn om mee te stunten. Ze zijn hierdoor wat minder snel en comfortabel. Onlineskateshop.nl levert de bekende merken als USD, Razors, Rollberblade en K2.

 

Niet alleen skates

Naast skates kun je bij de Onlineskateshop.nl ook terecht voor o.a. longboards, steps, skateboards en E-boards.

En daarnaast vind je ook ijsschaatsen, moonboots, sleden en rugtassen en natuurlijk allerlei soorten protectives. Een goede bescherming is de halve lol en absoluut noodzakelijk als je gaat skaten. In de Onlineskateshop.nl kun je alles vinden voor het veilig uitoefenen van je lievelingssport.

Kom snel kijken naar de vernieuwde website van de Onlineskateshop.