Rotterdam is een erg leuke stad om een dagje naar toe te gaan. Of het nou met het gezin, met collega’s of met vrienden is, er valt veel te beleven. Er zijn veel georganiseerde activiteiten te beleven, maar je kunt ook gewoon lekker zelf Rotterdam ontdekken. Maak een wandeling, bezoek enkele bezienswaardigheden en ga even gezellig de stad in. Je hebt helemaal niet veel nodig voor een leuk dagje. Parkeren in Rotterdam is ook makkelijk en snel. De ideale stad dus voor een dagje weg. Een dagje weg sluit je natuurlijk af met een lekker hapje eten. Of je nou van uitgebreid tafelen houdt, een sfeervol restaurantje of iets voor de kinderen, er is voor ieder wat wils.

Pannenkoekenboot

Vooral als je met kinderen naar Rotterdam gaat, is de pannenkoekenboot een erg goede keus. Zij kunnen lekker genieten van onbeperkt pannenkoeken versieren en eten. Er liggen namelijk een heleboel pannenkoeken klaar met appel, spek, en natuurlijk naturel. Deze kunnen mooi versierd worden met allerlei ingrediënten, zoals vruchtjes, eitjes en ham. De ouders kunnen ondertussen de architectuur van Rotterdam eens goed bekijken, de stad staat hier namelijk bekend om. Als de kinderen hun buikjes vol hebben, kunnen ze nog even spelen in de ballenbak. Bij mooi weer kan er ook buiten op het dek worden gegeten, dat is natuurlijk helemaal sfeervol. Na 75 minuten eten en varen is de vaart afgelopen en kun je met een vol gevoel weer op huis aan.

Parkheuvel

Dit restaurant is heel wat anders dan de pannenkoekenboot. Parkheuvel is namelijk erg luxe en het is een hele beleving. Zowel het gebouw als het interieur als het eten straalt luxe uit. Vanuit het gebouw heb je een prachtig uitzicht op het water. Als je chic wil eten met je partner in een intieme sfeer, is dit restaurant ideaal. Het eten is van hoge kwaliteit en alles draait om smaak.

La Pizza

Als je hier nou een beetje tussenin wil gaan zitten, is La Pizza een goede keus. Je kunt hier namelijk een lekkere pizza eten tegen een schappelijke prijs. Wel zijn deze erg goed van smaak. Als je dus een leuk dagje Rotterdam wil afsluiten met een lekkere pizza, is La Pizza de juiste plek.

Parkeren in Rotterdam

Als je een dagje naar Rotterdam gaat, wil je natuurlijk dat je auto veilig en makkelijk geparkeerd staat. Bij Q-Park is het parkeren gemakkelijk, netjes en bereikbaar. Hier kun je je auto dus met een gerust hart voor een dagje achterlaten.