Maar de vensters dan? Iedereen maakt, bewust of ongewild, gebruik van de vensters. Zelfs de deelnemers aan de meest vervelende vergadering zitten het liefst vlak bij een raam. Dat geeft toch en gevoel van vrijheid, ondanks dat de deelnemer gedwongen is te blijven en te luisteren naar de toespraak.

Dan is het toch ook de bedoeling dat het venster zelf ook de moeite waard is om naar te kijken, of niet? Dan heeft Piet Boone en oplossing voor je gevonden. Het raambeslag van Piet Boon, net zo speciaal als al zijn ontwerpen en beslist de moeite waard, ook om naar te kijken.

Niet alleen maar er naar kijken?

Nee, raam beslag moet natuurlijk ook gewoon werken. Het zijn tenslotte de onderdelen die je nodig hebt om het venster te bedienen. Dus de handgrepen, het draaikiepgarnituur en het andere beslag ziet er niet alleen mooi uit, het werkt ook bijzonder goed.

Omdat de ontwerper, Piet Boon zijn vak in de praktijk geleerd heef en begonnen is als aannemer in de bouw, kent hij het ontwerp wereldje als geen ander. Maar ook de bouwwereld heeft geen geheimen voor hem. Hij weet waaraan raam beslag moet voldoen. De kunst is de verpakking, het stukje toegevoegde schoonheid en natuurlijk de unieke ontwerpen.

Maar zeker wel het bekijken waard

De materialen die gebruikt worden zijn natuurlijk van topklasse, dat moet wel, want Piet Boon heeft natuurlijk een naam te verdedigen. En dat doen ze bij Piet Boon met verve. De ontwerpstudio staat wereldwijd bekend als een luxe merk, maar wel met een persoonlijk tintje. Het merk is bekend in meer dan 46 landen over de hele wereld, en de groei is er volgens mij nog lang niet uit.

Het gaat er niet alleen om de omgeving voor anderen te ontwerpen, het is ook de bedoeling een manier van leven te propageren. Er worden niet alleen onderdelen ontworpen maar volledige concepten, volledige woningen en zelfs woonwijken.

Net als het raam beslag zijn ook de wijken en woningen het bekijken waard. Duik een in het internet en zoek de naam eens op. Piet Boon.