PVC Kliktegels van Wala

Voor effectieve pvc Kliktegels moet u bij de Wala vloersystemen zijn. Deze PVC kliktegels bestaan uit 100% gerecyclede PVC materialen en zorgen voor een prachtig afgewerkte vloer voor bijvoorbeeld in uw werkplaats. Maar ook uw schuur, beursvloer of tijdelijke sport vloer kunt u bedekken met een Wala vloer welke gemakkelijk en snel te bestellen via de Vekavloeren Webshop.

Zelf PVC kliktegels installeren

De Wala Clip vloer is gemakkelijk zelf te plaatsen. Doormiddel van een onzichtbaar kliksysteem geeft deze vloer u een snel resultaat. Belangrijk bij de installatie is dat de ondervloer vormvast en egaal is. Dit zorgt ervoor dat uw vloer goed strak op de ondervloer ligt. Vervolgens legt u de tegels in het middel van de ruimte op de vloer en klikt u gemakkelijk de andere tegels erin. Sluiten de tegels niet goed op elkaar dan kunt u eenvoudig de sleutels met een rubberen hamer in elkaar tikken. Aan de zijkant zorgt u voor een prachtige afwerking door de Wala Clip oplooptegels en de Wala Clip hoektegels. Ook deze worden op dezelfde manier in elkaar “getikt”.

Verschillende kleuren Wala vloeren

Het Wala vloersysteem is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo zijn de standaard kleuren zwart en antraciet maar zijn er nog tal van andere mogelijkheden zoals blauw, geel, rood en groen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de Wala vloer in prachtige vlakken verdelen. Denkt u aan een prachtige zwarte vloer met een looppad in het midden van antracieten tegels. En een afwerking van rode oplooptegels aan weerszijde van de vloer.

Toepassingen

Zoals gezegd zijn er een aantal toepassingen waar u de PVC Kliktegels voor kunt gebruiken. Denk aan een vloer voor in de schuur welke een behoorlijke isolerende waarde heeft. Een vloer in de werkplaats welke uitstekend bestand is tegen oliën, vetten en de meeste chemicaliën. Maar ook een beursvloer welke u makkelijk kan plaatsen en snel weer kan verwijderen voor een andere gelegenheid.