In Amerika is zijn houten accessoires al een tijdje een grote trend, maar ook in Nederland zijn de houten mode en lifestyle items steeds vaker te vinden. Zonnebrillen, Horloges, iPhone cases, iPad cases en manchetknopen zijn in verschillende maten, kleuren en vormen verkrijgbaar in hout.

VanHout biedt houten lifestyle producten en heeft een trendy assortiment met handgemaakte houten en bamboe accessoires. Met het assortiment van vanHout richt het bedrijf zich op zowel de consument als de zakelijke markt.

Houten zakelijke accessoires
De relatiegeschenken van hout zijn zeer geschikt om aan een zakelijke relatie te geven. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar alternatieve relatiegeschenken voor hun werknemers of zakelijke partners. De tijd van het geven van pennen en mokken is geweest en bedrijven kiezen er voor om geschenken te selecteren die een boodschap uitstralen die bij de organisatie past. En wat is er leuker dan een relatiegeschenk van hout.

Eigen huisstijl
De producten van vanHout zijn volledig aan te passen aan de huisstijl van een bedrijf. Het is dan ook mogelijk om de accessoires te bewerken en het bedrijfslogo op een product terug te laten komen. Gedurende het hele productieproces van het maken van een gepersonaliseerd relatiegeschenk houdt vanHout het bedrijf op de hoogte met een productie dagboek. Voor meer informatie check onze zakelijke pagina: http://www.van-hout.org/zakelijk

Over vanHout
De boodschap van vanHout is niet alleen gericht op het trendy voor de dag komen, maar vanHout gaat ook voor behoud van de natuur. Voor elke boom die er voor de producten van vanHout gekapt moet worden, wordt een donatie gedaan voor het planten van 2 nieuwe bomen.

In 2013 is vanHout begonnen met het verkopen van houten fashion accessoires omdat vanHout vindt dat het straatbeeld te veel gedomineerd wordt door één en dezelfde producten. Alle houten producten zijn allemaal handgemaakt en daardoor uniek. Wanneer je een houten accessoire aanschaft weet je dat je dat er nooit iemand zal zijn die exact hetzelfde product in zijn bezit heeft. VanHout zal de komende tijd steeds meer nieuwe producten in haar webshop gaan aanbieden.