Max Foundation en ABC E BUSINESS werken samen om schoon drinkwater en sanitatie toegankelijk te maken voor mensen in Zuid Azië en kinderen daarmee aan een gezonde toekomst te helpen.

  

Joke Le Poole, directeur en oprichter Max Foundation, is blij met de samenwerking: “Dankzij de ondersteuning van ABC E BUSINESS kunnen wij bijna 1.000 mensen in 5 dorpen in Bangladesh voorzien van schoon drinkwater, adequate sanitatie en voorlichting over hygiëne, teneinde de mensen en vooral de kinderen aan een gezonde toekomst te helpen.”

Emile Peels, directeur ABC E BUSINESS: “We werken al jaren prettig samen met Max Foundation. Op deze manier willen we ook graag een steentje bijdragen aan een betere, gezondere wereld. Ik weet dat het geld door Max Foundation nuttig besteed wordt en dat er geen grots ‘strijkstok’ is. Dus met onze bijdrage weten we ook echt zeker dat er 1.000 mensen, waaronder veel kinderen, écht geholpen worden!”

 

Over Max Foundation

Max Foundation is een transparante non-profit organisatie die zich inzet om kindersterfte op de meest effectieve en duurzame manier terug te dringen en kinderen een gezonde toekomst te geven.

 

Max Foundation financiert projecten op het gebied van water, sanitatie en hygiëne voorlichting (WASH), samen met lokale partners en de lokale bevolking, in de meest arme gebieden in Bangladesh. In deze gebieden worden waterputten geslagen, sanitatievoorzieningen (zoals latrines) aangelegd en wordt voorlichting gegeven over hygiëne en gezondheid. Er wordt bedrijfsmatig en rendementsgericht gewerkt.

 

De stichting is in 2005 opgezet door Steven en Joke Le Poole nadat hun zoontje Max aan een virusinfectie overleed. In de afgelopen jaren heeft Max Foundation meer dan een miljoen mensen in ruim 3.000 dorpen in Bangladesh een kans gegevens op een gezonde toekomst. Voor meer informatie zie: www.maxfoundation.org en http://www.maxfoundation.org/nl/show-news/2016-09-07/samenwerking-tussen-max-foundation-en-abc-e-business/

 

Over ABC E BUSINESS

ABC E BUSINESS is Microsoft Partner en helpt kleine en middelgrote ondernemingen beter te presteren met behulp van de inzet van Microsoft Dynamics NAV in de Cloud. Evenals Max Foundation staat ook bij ABC E BUSINESS transparantie hoog in het vaandel. Prijzen van Dynamics NAV en extra apps zijn dan ook direct online inzichtelijk, en zijn zelfs direct online te bestellen. Meer informatie op www.abcebusiness.nl of www.erpsoftware-online.nl.