U wilt toch ook goed gevonden worden in Google? Online goed gevonden leidt tot meer verkopen. Om online resultaten te boeken is er vakkennis nodig. Wij van Online Marketing Assistent helpen dagelijks klanten om beter gevonden te worden in Google.
Het begint met een goede basis 

Wel of niet goed gevonden worden valt of staat met de fundering van uw online webwinkel. Dit betekent dat de basis een perfect draaiende website is in alle opzichten. Een van die basiseisen hierbij is dat bijvoorbeeld de website een volledig responsive design heeft. Omdat steeds meer mensen een mobiel hebben gaan we met z’n allen ook steeds meer mobiel internetten. De website moet dus ook goed te bekijken zijn op mobiel en tablet.

 

Volledig van A-tot-Z

Online Marketing Assistent kan u helpen bij alles wat er komt kijken bij een website bouwen. Ook voor bijvoorbeeld bij een geheel eigen huisstijl ontwerpen zorgen wij ervoor dat u zich echt onderscheid op het internet. Internet marketing met resultaat. Samen met u nemen wij uw situatie door. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op de groeiambities die heeft met uw online webwinkel. Nadat wij voldoende informatie van uw kant hebben, stellen wij een strategisch plan op. In dit plan komen alleen hands-on aanpakken. Met andere woorden hoe de groeistrategie in de praktijk gerealiseerd kan worden.

 

Geen ambitie is ons te gek

Aan de hand van het opgestelde plan beginnen wij bijvoorbeeld met de SEO-werkzaamheden. Online Marketing Assistent kan ook adviseren om een social media campagne te doen of een Google Adwords te gebruiken. Dit is puur afhankelijk van uw eigen situatie en natuurlijk de wensen. De oplossing die wij bieden is dus volledig op maat en speciaal voor uw bedrijf. Aan de hand van de branche wordt bepaald welke aspecten er gebruikt zullen worden.