Kleren maken de man. Het is dus belangrijk dat je er goed uitziet. Niet alleen voor het zich van anderen, maar ook voor de uiting en gevoel van jezelf. Want mannen voelen zich eenmaal lekkerder in goed uitstralende kleding. Nou mannen door het lezen van deze trends binnen mannnenmode, wordt dat lekker gevoel zeker een feit.

Creëer je eigen style

Het is belangrijk dat je je eigen style creëert. Want ook al is het modieus wat je aan hebt, je moet je er wel prettig invoelen. Iedereen heeft een andere smaak. Sommige houden van simpele shirtjes, anders houden van shirtjes met een print, anderen houden weer van blousejes of een nette colbert. De mogelijkheden zijn dan ook enorm. Daarom is het van belang dat je jouw style ontdekt. Ongetwijfeld zal de style na enige tijd veranderen.

Ideale pasmaat

Zorg dat je je kleding in de geschikte maat koopt. Kleding dat te groot of te klein uitvalt, geeft geen mooi zicht en zit vaak niet lekker. Het is belangrijk dat kleding mooi op je lichaam aansluit. Een ideale pasmaat gaat vaak gepaard met een goede kwaliteit. Het is zeker niet verplicht om dure merkkleding aan te schaffen. Maar het is echter wel vaak zo dat echt goedkope kleren, niet het ideale beeld van een goede pasmaat creëert

Accessoires

Waar accessoires vroeg geassocieerd werden met vrouwen, gaan steeds meer mannen ook accessoires dragen. Het is hierbij wel van belang dat er geen lading aan accessoires gebruikt wordt. Voor accessoires telt ‘less is more’. Het uitkiezen van één mooi accessoire die bijpassend is aan het outfit, werkt vaak beter dan gebruik te maken van meerdere accessoires.

Schoenen

Het is belangrijk schoenen te dragen die passend bij het outfit zijn. Het wordt steeds belangrijker om je schoenen netjes te houden. Poets ze dus regelmatig in met schoenpoets, zodat je goed voor de dag komt.