Het merk Supertrash is een Nederlands merk waarvan Olcay Gulsen de eigenaresse is. Supertrash is sinds 2009 overgenomen door Olcay Gulsen en heeft het sindsdien uitgebreid. Nu heeft Supertrash naast de kledinglijn ook een schoenen-, lingerie-, sieraden-, cosmetica- en tassenlijn. 

Om even wat uitgebreider in te gaan op de tassenlijn, zien we dat er veel verschillende soorten zijn en voor ieder wat wils. Als het nu gaat om een kleine, middel of grote tas. Bij Supertrash zijn er in elke categorie wel een aantal tassen aanwezig. Er zijn cluthes, handtassen, shoppers, rugtassen en reiskoffers in veel verschillende modellen en maten. Dus voor elke gelegenheid zou je wel een Supertrash tas kunnen kopen. Over het algemeen zijn de meeste tassen zwart, alhoewel sommige wel een krokodillen of slangen patroon hebben. Natuurlijk zijn er ook wat andere kleuren beschikbaar zoals een camouflage print en bijna alle tassen zijn in combinatie met verschillende gouden applicaties. De meeste tassen bevinden zich in de prijscategorie van €50 tot €150. Dus zelfs voor de mensen met een klein budget zijn deze leren tassen ook betaalbaar. Natuurlijk zijn er ook een aantal tassen die buiten deze prijsklasse vallen.

portemonnees

Er zijn ook nog portemonnees te koop en tegenwoordig zijn de portemonnees net kleine tassen. Handig als je even snel weg moet en geen zin hebt om een hele tas mee te nemen. Deze portemonnees zijn er in zwart met krokodillen en slangen patroon. Ook zijn ze in anderen kleuren en modellen beschikbaar. Net zoals bij de tassen hebben de portemonnees ook verschillende gouden applicaties. De prijscategorie voor de portemonnees loopt tot ongeveer €50. Sommige modellen zijn wat duurder, maar dit komt doordat de portemonnees net tasjes zijn. Dus mocht je een kleine tas en portomonnee nodig hebben, zou dit een goede oplossing kunnen zijn.