Telefoonhoesjes voor de iPhone 5

Tegenwoordig is de mobiele telefoon een onmisbaar item in het dagelijkse leven. Behalve de mogelijkheid om continu te kunnen communiceren met anderen, vervult de mobiele telefoon veel meer taken zoals het bijhouden van de afspraken in de agenda, het bieden van vermakelijke spelletjes en een camerafunctie om op elk moment prachtige foto’s te kunnen maken. Het is daarom van groot belang dat we deze technologische vriend goed beschermen. Zowel in virtuele als “normale” winkels zijn veel telefoonhoesjes voor bijvoorbeeld de iPhone 5 te vinden.

Telefoonhoesjes voor de iPhone 5: hardcase hoesjes

Er zijn verschillende soorten hoesjes te vinden voor de iPhone 5. Ten eerste de hardcase hoesjes: dit zijn smalle, harde hoesjes die slechts de achterkant en zijkanten van de iPhone 5 beschermen, waardoor de iPhone niet veel groter wordt. Daarnaast kun je bij deze hoesjes op elk moment gelijk gebruik van je iPhone maken, omdat het scherm sowieso vrij is. Er zijn ontelbaar veel hardcase hoesjes beschikbaar met veel verschillende opdrukken. Het is eventueel wel handig om bij het gebruik van een hardcase hoesje een screenprotector te kopen opdat ook het scherm beschermt blijft tegen krassen.

Telefoonhoesjes voor de iPhone 5: portemonnee hoesjes

Om de volledige telefoon te beschermen, kan gebruik worden gemaakt van portemonnee hoesjes. De iPhone 5 gaat in een houdertje waardoor de achterkant en de zijkanten beschermt zijn, waarna het houdertje als zijnde een portemonnee of boek “dicht geslagen” kan worden en zo ook het scherm van de iPhone beschermt is. Daarnaast kan dit hoesje ook daadewerkelijk als portemonnee dienen: in het flapje dat over het scherm van de iPhone gaat zitten vakjes voor pasjes en eventueel briefgeld.

Telefoonhoesjes voor de iPhone 5: lederen hoesjes

Behalve de portemonnee hoesjes, zijn er ook nog andere hoesjes die de volledige telefoon beschermen. Het idee is hetzelfde, alleen zit het flapje ditmaal aan de onderkant van de telefoon, waardoor het flapje omlaag moet worden geslagen om het scherm van de iPhone 5 vrij te maken. Hoewel een flapje als bij de portemonnee- of lederen hoesjes misschien wat omslachtiger voelt, het scherm van de telefoon is immers niet vrij om gelijk te gebruiken, is de telefoon wel beter beschermd wanneer deze valt.

Bescherming iPhone 5

Om de iPhone 5 van krassen en deuken te beschermen, is het noodzakelijk om een telefoonhoesje te gebruiken. Gelukkig zijn deze er in verschillende soorten en maten telefoonhoesjes.