Heeft u veel waardevolle spullen in huis liggen en wilt u die zo optimaal mogelijk beveiligen? Dan kunt u een aantal tips over het beveiligen van uw woning wel gebruiken. Voor al als u op vakantie gaat is het belangrijk dat u uw woning goed beveiligd. Ik zal u een aantal tips geven om uw huis goed te beveiligen. Tip 1: Vervang niet deugdelijke sloten door sloten met een keurmerk. Sloten met een keurmerk zijn uitgebreid getest op veiligheid. Tip 2: Camera beveiliging kan uw huis optimaal beveiligen. Als inbrekers een camera zien dan zullen zij niet snel in gaan breken. Tip 3: Laat niet overduidelijk weten als u op vakantie gaat. Laat alleen aan familie of vrienden weten dat u op vakantie gaat. Zet het ook niet overduidelijk op het sociale media. Inbrekers hebben ook sociale media en houden dit ook in de gaten. Tip 4: Laat iemand af en toe de gordijnen open en dicht doen en de lichten aan en uit doen, zo lijkt het net alsof u thuis bent.

Slotenmaker in uw buurt

Heeft sloten die niet meer deugen en oud zijn? Laat deze dan zo spoedig mogelijk vervangen, oude sloten zijn door inbrekers vaak gemakkelijk open te breken. Een slotenmaker in uw buurt kan u alles vertellen over sloten die goed stand houden tegen inbrekers. Zij kunnen de sloten ook voor u komen installeren als u dat wenst.

Sloten kapot

Komt u thuis van vakantie of van een lekker avondje weg en ziet u dat uw sloten kapot zijn? Er is dan waarschijnlijk bij u ingebroken. Belt u dan als eerste de politie, zij kunnen u helpen om de dader te pakken te krijgen. Als tweede moet u een slotenmaker inschakelen die voor u uw sloten kan vervangen. Mocht u dat later doen, dan bestaat er de kans dat de inbrekers terug komen om nogmaals bij u in te breken.