Een tv beugel is ideaal om je televisie of scherm mooi en praktisch op te hangen. Je monteert een tv beugel op de muur van je woning of kantoor en hangt hier vervolgens je televisie aan op. Doordat muurbeugels heel plat zijn, worden ze onzichtbaar achter je televisie weggewerkt. Als je op zoek bent naar een veilige tv beugel tegen een betaalbare prijs, dan zal je met het uitgebreide assortiment van lcdwandbeugels.nl zeker slagen.

 

Keuze uit enorm veel uitvoeringen

Je kunt bij lcdwandbeugels.nl kiezen uit veel verschillende typen tv beugels. Bijvoorbeeld uit wandbeugels waarmee je de televisie of het scherm vast op de muur monteert. Een aantal van deze modellen heeft een schuifsysteem, waarmee je de hoogte van je televisie ook na montage nog gemakkelijk aan kunt passen. Er zijn ook veel tv beugels met een arm, waarmee je het scherm verder van de muur af kunt halen en zelfs kunt laten draaien en kantelen. Lcdwandbeugels.nl heeft ook tv beugels waarmee je je scherm maar liefst 91 centimeter van de muur af kunt halen. Ideaal als je de televisie niet direct in het zicht wilt hebben of je deze alleen maar op een onhandige plek kunt ophangen.

 

Bij lcdwandbeugels.nl vind je tv beugels van kwaliteitsmerken als DQ, Vogel’s, OMB en Flexson. En hoewel je een tv beugel nauwelijks kunt zien, wil je deze waarschijnlijk het liefste in de kleur van je televisie uitgevoerd hebben. Daarom kun je bij veel modellen kiezen uit witte, grijze en zwarte varianten. Ook vind je bij lcdwandbeugels.nl een enorm aanbod aan accessoires om alles mooi af te werken (zoals kabelgoten) en praktisch op te kunnen hangen (zoals steunen voor soundbars en media mount voor je decoder of mediabox).

 

Geschikt voor alle schermformaten

Bij lcdwandbeugels.nl vind je wandbeugels voor alle formaten televisies en schermen. Je vindt op de website meer dan 120 verschillende tv beugels. Zo zijn er speciale tv beugels voor kleine schermen met een schermdiagonaal van 23 inch (58 centimeter) of minder. Handig als je bijvoorbeeld een klein informatiescherm van 25 centimeter (10 inch) wilt ophangen aan de muur van de wachtkamer, een extra scherm op je kantoor wilt hebben of een klein televisiescherm mooi wilt ophangen in de kamer van je kinderen.

 

Je kunt bij lcdwandbeugels.nl ook een tv beugel vinden voor zeer grote schermen, tot wel 100 inch (254 centimeter). Ideaal als je thuis een echte bioscoopbeleving wilt krijgen of op kantoor op een groot scherm je presentaties wilt kunnen laten zien. Met deze grootste tv beugels kun je met gemak televisies en schermen van 80 kilogram ophangen. Die zijn dan zelfs dan nog voorzien van een arm en 90 graden draaibaar naar links en naar rechts.

 

Scherp geprijsd en direct leverbaar

De meer dan 120 verschillende tv beugels op lcdwandbeugels.nl zijn scherp geprijsd en kunnen vrijwel allemaal direct geleverd worden. Als je voor 17.00 uur bestelt, dan wordt jouw tv beugel al de volgende dag met UPS bij jouw op kantoor of bij je thuis bezorgd.