Het is tegenwoordig bijna een rage te noemen. De tweedehands kantoormeubelen zijn mateloos populair bij startende zzp’ers. Sinds de crisis, met daarin vele faillissementen, is er steeds meer vraag naar gebruikte kantoormeubelen. De tweedehands kantoormeubelen zijn populair geworden bij startende zzp’ers, omdat je op deze manier toch een professioneel ogende en goede kwaliteit producten kunt aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs.

VG Trading merkte vorige jaar een explosieve groei van de verkoop van tweedehands kantoormeubelen en is op het juiste moment ingesprongen in deze markt. Juist door deze keuze en het inmiddels zeer grootte assortiment is VG Trading één van de goedkoopste aanbieder van onder andere gebruikte bureaustoelen. Daarnaast heeft zij ook gebruikte bureaus, archiefkasten en stellingkasten in haar assortiment.

Opkoop faillissementen
Soms is het verbazingwekkend dat bedrijven die zojuist failliet verklaard zijn, de maand ervoor alle kantoormeubelen hebben vervangen. VG Trading koopt faillissementen op bij de curator en vult haar magazijn wekelijks aan. Het voordeel hiervan is dat er een zeer wisselend assortiment aanwezig is in het assortiment en je voor professionele meubelen tegen een scherpe prijs bij VGTrading.nl terecht kunt.

Belang van goede kwaliteit
De gebruikte kantoormeubelen zijn over het algemeen kantoormeubelen van duurdere merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bureaustoelen van Ahrends. Deze merken zijn over het algemeen een stuk prijziger dan een gemiddelde bureaustoel van bijvoorbeeld de IKEA. Daarin tegen kun je er wel van uitgaan dat deze bureaustoelen van zeer hoge kwaliteit zijn en deze bijvoorbeeld bijdragen aan de voorkoming van RSI klachten.

Professionele uitstraling
Tweedehands kantoormeubilair oogt eigenlijk als nieuw. Voor starters is het belangrijk om een professionele start te maken. Dit doe je met ‘duur ogende’ kantoormeubelen die eigenlijk tweedehands zijn. Niemand die het ziet, maar het scheelt wel erg veel geld in de portemonnee. Van bureaustoel tot bureau en van stellingkast tot vitrinekast. Je kunt altijd met VG Trading contact opnemen om te kijken wat zij in haar assortiment aan te bieden. Zij adviseren je graag bij de inrichting van je gehele kantoorpand.