We streven altijd naar het perfecte schoonheidsideaal. Maar wat is dat eigenlijk? Moeten we allemaal voldoen aan de eisen die de media stelt? Dat is onmogelijk. Ieder mens is uniek en beschikt over een ander lichaam. De één is gezegend met een snel werkende schildklier en kan eten wat hij of zij wil en voor de ander is het bijna onmogelijk om in broekmaat zero te passen. Dat is ook helemaal niet erg. Het is heel cliché, maar schoonheid zit toch echt van binnen. Toch willen we er allemaal wel verzorgd en representatief uitzien. We gaan dan een stuk zelfverzekerder door het leven. Als jij goed in je vel zit, straal je dat ook uit. Natuurlijk kun je onzeker zijn over je lichaam. Misschien heb jij net een operatie achter de rug en heb je daar littekens aan overgehouden. Dat je dan liever niet in je zwemkleding rond loopt is begrijpelijk. Er zijn gelukkig goede mogelijkheden om deze littekens te camoufleren.

Micropigmentatie

Micropigmentatie is een nieuwe methode om permanente make-up aan te brengen. Het doel van micropigmentatie is het verbeteren van iemands zelfbeeld en om het zelfvertrouwen wat op te krikken. Deze behandeling wordt voor zowel cosmetische als medische redenen toegepast. Het kan zijn dat je een hazenlip heeft, een groot litteken, een borstreconstructie hebt ondergaan, of dat je last hebt van haaruitval. Met micropigmentatie worden littekens gecamoufleerd en haar gesimuleerd. Voor velen is micropigmentatie de enige oplossing. Ook als je allergisch bent voor make-up of erg gevoelige ogen hebt, kun je micopigmentatie toepassen. Je kunt de final touch geven aan het werk van de chirurg. Je voelt je weer compleet en zelfverzekerd.

Behandeling

Deze behandeling moet door een specialist worden uitgevoerd. Iemand die hierin is gespecialiseerd. Je kunt bij Nouveau Contour een opleiding volgen tot micropigmentatie specialist. Op www.nouveaucontour.com kun je tevens de apparaten aanschaffen die je ervoor nodig hebt. Help jij graag anderen aan een beter zelfbeeld en vind jij het mooi om te zien hoe iemands zelfvertrouwen groeit? Misschien is deze opleiding dan wat voor jou.