Er zijn veel verschillende soorten handtassen. Wanneer gebruik je nou welke tas? Wat is het verschil tussen deze tassen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. De eerste stap bij het kiezen van een geschikte tas is vaak de soort handtas. Welke vorm wil je en wanneer ga je de tas gebruiken en hoe groot moet deze zijn. Hieronder vind je een lijstje met verschillende soorten tassen met een beschrijving erbij, zodat je snel een geschikte tas kunt vinden.

Sling bag

Dit is een kleine tot middelgrote handtas is een zogenaamde “zachte” schoudetas. De tas wordt gedragen over een schouder en loopt over de voorkant van je torso. De perfecte gelegenheid voor deze handtas is een date!

Doorgestikte tas

Een doorgestikte tas verwijst naar het oppervlaktestructuur dat vaak bestaat uit een diamant of vierkant naaipatroon. Deze classy soort tas kun je makkelijk meenemen wanneer je op familie bezoek gaat.

Clutch tas

Dit is een kleine rechthoekige handtas zonder handvaten. Het is de perfect avond tas wanneer je alleen maar kleine dingetjes wilt meenemen die je echt nodig hebt. De perfecte gelegenheid voor deze handtas is wanneer je uitgaat naar een club.

Minaudiere tas

Dit is een kleine rechthoekige avondtas gemaakt van harde stof. De tas is vaak bedekt met decoratieve kristallen en kralen. Het is een stijvolle tas, waar je makkelijk een fashion statement kan maken. De ideale gelegeheid voor deze tas is een cocktail party

Purse (portemonnee tas)

Dit is een kleine of middelgrote tas, gebruikt voor het uitvoeren van geld, kaarten, make-up of andere kleine benodigdheden. Er zijn vele soorten van deze portemonnees, vaak verschillend in grootte en vorm. Perfect om even mee naar de bank te gaan.

Wanneer je op zoek bent naar een leuke handtas kun je kijken op de website van www.hellobags.nl. Deze webshop heeft vele trendy tassen op voorraad voor scherpe prijzen.