Bij het vrouwen versieren zijn er een aantal dingen waar je echt rekening mee moet houden. Zo moet je er onder andere op letten dat een vrouw niet op je afknapt. Er is een ding waar eigenlijk iedere vrouw op afknapt in een man… en dat is passiviteit. Je leest het inderdaad goed, passiviteit daar knappen vrouwen echt op af. Dit is dus een absolute NEE bij vrouwen versieren. Leef je eens in in de volgende situatie:

Je hebt een afspraak met een vrouw weten te regelen. Later in de week belt ze je op. Ze wil namelijk van je weten of je plannen hebt gemaakt voor jullie beiden. Maar jij bent passief dus je hebt helemaal niets bedacht. Omdat je niet voor paal wilt staan zeg je dat je het druk hebt gehad. Je vraagt haar of zij iets kan bedenken of even snel op het internet kan kijken of er ook iets leuks te doen is. In plaats dat zij op zoek gaat naar iets leuks voor jullie om te doen, zegt ze jullie afspraak af. Onverhoopt probeer je nog je excuses aan te bieden, maar zij zegt dat ze je niet meer hoeft te zien.

Dit is dus een voorbeeld waarop je verkeerd bezig bent als je vrouwen versieren wilt leren. Passiviteit is iets waar vrouwen gewoon op afknappen. Het heeft ook geen zin om met excuses te komen, hoe terecht deze ook mogen zijn. Ze zal niets meer met je te maken willen hebben. Je kansen zijn verkeken. De interesse die ze in je had is in een klap weggevaagd.

Het goede nieuws is dat je hier niet alleen in staat. Vele mannen maken deze fout wanneer zij vrouwen versieren. Keer op keer. En iedere keer zal de vrouw die zij hebben versiert op hen afknappen.

Zorg ervoor dat je een plan hebt.

Wanneer je van plan bent met een vrouw uit te gaan, zorg er dan altijd voor dat je een plan hebt. Vrouwen houden van een man met een plan. Zij voelen zich sneller aangetrokken tot een man die het heft in handen neemt, dan tot een man die alles uit handen geeft. Ze verwachten veelal dat jij de date al volledig hebt uitgestippeld. Verpest je kansen niet door passief te zijn.

Vrouwen versieren.

Vrouwen versieren is geen hogere wiskunde. Om succesvol in vrouwen versieren te zijn moet jij je aan een aantal ‘basisregels’ houden. Omdat niet iedere man weet wat deze basisregels zijn, is vrouwen-versieren.eu opgericht. Daar vind je allerlei handige tips om vrouwen versieren te leren. Deze tips kun je vinden op de blog van vrouwen-versieren.eu