Die paar jeans zijn echt heel mooi, maar ze slaan een gat in mijn portemonnee.

Jeans kunnen natuurlijk niet ontbreken in je garderobe aan damesmode. Alleen is het vaak lastig om een goed paar uit te zoeken. Elk merk zit namelijk anders, er zijn zeer veel verschillende soorten zoals een low cut, de heupbroek, regular fit, skinny jeans etc. Maar het grootste probleem is vaak: waarom moeten die jeans zo duur zijn…?

Het antwoord dat vele designers van damesmode zullen geven is dat premium Denim zoveel kost omdat je betaald voor kwaliteit. Je krijgt jeans van een hogere kwaliteit qua stof, betere technologische innovatie en deze zullen veel beter passen dan de goedkopere, gemerkte uitvoeringen. Maar kloppen deze beweringen wel?

Designer merken leveren betere damesmode.

Wanneer je een paar jeans koopt om je damesmode aan te vullen, dan wil je natuurlijk geen paar kopen die binnen de kortste keren hun pasvorm verliezen. Designer jeans zullen hun pasvorm niet verliezen en ze zullen altijd zitten alsof je ze net hebt gekocht.

Waar je onder andere op moet letten zijn de volgende dingen: let op de stof waar het van gemaakt is. Dit kun je doen door in de labels te kijken. Goede jeans bevatten 95 tot 98% katoen met een beetje elastan zodat ze comfortabel zitten.

Premium Denim kost nu eenmaal meer omdat de stoffen die ervoor gebruikt worden meer kosten. Ook de innovatieve wasbeurten kosten meer. Jeans van goedkopere merken damesmode rekken sneller op, waardoor de levensduur simpelweg korter is. Ook zal dit soort damesmode sneller zijn kleur verliezen of zelfs eerder krimpen.

Damesmode van exclusie.nl.

Bij exclusie.nl vind je designer damesmode online tegen bodemprijzen. Bij ons kun je damesmode kopen van topmerken voor low-end prijzen. Exclusie.nl heeft altijd SALE met kortingen die oplopen tot wel 70%. Onze jeans zijn van de hoogwaardige kwaliteit die jij zoekt zonder dat deze een gat slaan in je portemonnee.