Schwarzkopf: een beroemd merk, daterend uit 1898, dat is opgezet door de apotheker Hans Schwarzkopf uit Berlijn. Inmiddels zijn de producten van Schwarzkopf bijna overal te koop. Ze zijn te vinden in de supermarkt, de drogisterij en bij de kapper. En speciaal voor de kapperszaken bestaat nu Schwarzkopf Professional. Een product dat alleen verkocht wordt bij de kapper en dus wordt er van dit product meer verwacht dan van de standaard Schwarzkopf-producten uit de supermarkt of de drogisterij.

Een aantal feiten

Naast de retailmerken (Schwarzkopf Retail), die gewoon te koop zijn in de supermarkt en drogisterij, heeft Schwarzkopf nu professionele producten (Schwarzkopf Professional). Henkel zet zich in voor innovatieve producten en bezit momenteel al meer dan 7600 patenten. Schwarzkopf richt zich voornamelijk op innovatieve producten, en Schwarzkopf Professional biedt exclusieve producten door ze alleen in kapsalons te verkopen.

Wat is Schwarzkopf Professional?

Schwarzkopf Professional is een divisie van Henkel-groep en actief in zo’n 80 landen. De haarproducten van Schwarzkopf Professional zijn uitsluitend gericht op kapsalons. Schwarzkopf Professional levert producten voor kleuring, verzorging en styling. Reguliere Schwarzkopf-producten uit de supermarkt of drogisterij zijn van lagere kwaliteit dan de producten van Schwarzkopf Professional. Deze producten bieden meer zekerheid van een mooie kleuring en zijn beter afgestemd op de verschillende haartypen.

Waarom Schwarzkopf Professional?

Hierboven zijn al een aantal voordelen genoemd van de producten van Schwarzkopf Professional. Zo zijn de producten bestemd voor zowel mannen als vrouwen. Deze producten zijn betrouwbaar en bieden optimale kwaliteit. Er wordt iets meer voor betaald, maar dan heeft de klant ook zekerheid van een goed en exclusief product. Kiezen lijkt bijna onmogelijk: er zijn veel verschillende soorten producten voor elk haartype. Kies voor een permanente, demi-permanente of semi-permanente kleur of kies voor een totaal nieuwe styling. Op www.groothandelkappers.nl  kun je deze haarproducten kopen. De producten van Schwarzkopf Professional zijn innovatief en gezond voor het haar. Al met al kan er beter gekozen worden voor Schwarzkopf Professional, om op deze manier uw haar zo mooi en gezond mogelijk te houden.