Wala vloeren als bedrijfsvloeren

Een bedrijfsvloer is vaak een grote beslissing die wordt gemaakt op een punt dat je als bedrijf gaat starten. Vaak wordt er lichtzinnig over gedaan maar over wala vloeren kan je ook gewoon lichtzinnig over doen. Denk maar aan de vele mogelijkheden van een Wala vloer voor in uw restaurant uw garage. Maar ook aan de vele eigenschappen van zo’n vloer die eindeloos zijn. Zo hoort een bedrijfsvloer altijd voor de volle 100% een vloeistofdichte vloer te zijn. Maar moet hij ook tegen een stootje kunnen en moet hij ervoor zorgen dat u met een geweldig gevoel uw bedrijf opbouwt.

Eigenschappen Wala vloeren

Zoals gezegd moet een bedrijfsvloer voldoende kracht hebben en aan de volgende eigenschappen voldoen. Vloeistofdicht: ook al heb je een ziekenhuis, restaurant, sportschool of een school een vloer moet vloeistofdicht zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat je altijd met gemak een vloer kan schoonmaken. Maar in een restaurant en een garage is het ook mogelijk dat bij de werkzaamheden vocht, chemicaliën of vetten op de vloer vallen. Dit heeft allemaal geen effect op een perfect gelegen Wala vloeren als bedrijfsvloer. Maar ook de slijtvast baarheid  en de duurzame eigenschappen zorgen ervoor dat uw vloer jaren mee kan.

De vloer moet tegen een stootje kunnen. Veka of Wala vloeren zijn gemaakt van gerecycled PVC materiaal en dit zorgt ervoor dat de vloer tegen een hoge druk kan. Zowel van machines en zware apparaten als veel loopverkeer en zwaar rijdende auto’s bijvoorbeeld.  Door de perfecte verdeelbaarheid van de tegels zakken de tegels iets in waardoor de perfecte flexibiliteit wordt bereikt. Voor het oog is er niets aan de hand maar de tegels werken als een soort van mini trampoline.

Afwerking bedrijfsvloer

De prachtige bedrijfsvloer wordt altijd geplaatst met 2-componentenlijm waardoor deze altijd goed hecht aan de vloer. Maar naast het vastlijmen wordt er ook gebruik gemaakt van een koudlas en thermische las om de tegels goed en vloeistofdicht aan elkaar vast te maken. Deze thermische las wordt verwerkt met een naar eigen zeggen geschikte kleur. Hierdoor kunt u iedere combinatie die mogelijk is maken. Kies voor een bijzondere kleur of een standaard kleur de beste bedrijfsvloer met een prachtige look.