Werkplaatsvloeren het hoe en wat?

Kies werkplaatsvloeren met uiterste zorg. Denk er niet te gemakkelijk over. Er zijn zoveel verschillende punten waar je een fout mee kan maken. Denk bijvoorbeeld van een verkeerde keuze dan moet je er zijn hele leven naar kijken.  Denk maar aan de verkeerde kleur of de verkeerde afwerking. Maar al helemaal aan de eigenschappen die je niet nodig hebt of nog erger zelfs mist. Zo kan het zijn dat u een perfecte nieuwe werkplaatsvloer heeft die niet tegen oliën of vetten kan. Kijk daarom altijd naar de juiste oplossing. Deze oplossing zit hem dan ook in het Veka-vloersysteem.

Veka vloersystemen

Veka vloersystemen zijn van uiterst hoge kwaliteit en heeft een flink aantal uniek eigenschappen welke deze vloeren zo geweldig maken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte vloer die geluiddempend is en eenvoudig schoon te houden. Maar helemaal belangrijk bestand tegen de meeste oliën en vetten.

Dit vloersystemen worden vastgeplakt met 2-componenten lijm en vervolgens aan elkaar vast gelast met koude en een thermische las. Dit zorgt ervoor dat er een garantie kan worden afgegeven voor 100% vloeistofdichtheid. Er kan geen enkele druppel van onder of boven de vloer door de werkplaatsvloer heen. Doordat het een vloeistofdichte vloer is kan de vloer ook gemakkelijk worden schoongemaakt. Iedere soort schoonmaak middel kan worden gebruikt voor deze geweldige vloer, al is het aan te raden om gebruik te maken van Veka cleaner.

Overige eigenschappen werkplaatsvloeren

Naast bestand tegen oliën en vloeistofdichtheid zijn er nog een aantal belangrijke eigenschappen die van uiterst belang zijn voor een werkplaats of garage. Denk bijvoorbeeld aan antislip eigenschappen, en een drempelloze aansluiting. Zo is het enorm van belang dat als de garagevloer nat is dat je niet uitglijdt als je aan het werk bent. Daarom wordt er voor deze vloeren vaak gekozen voor een antislip laag die ervoor zorgt dat er geen ongelukken gebeuren in de garage. Ook is het makkelijker als je de auto’s zonder moeite naar binnen kan rijden vanwege de drempelloze aansluiting.