Privé maak je wellicht al gebruik van gezamenlijke inkoop van gas en stroom. De reclames hiervoor zijn er in overvloed, bedrijven rollen over elkaar heen met scherpe aanbiedingen. Kiezen is vaak lastig. Maar wist je dat je ook voor je bedrijf gebruik kunt maken van gezamenlijke inkoop van energie? Met een zakelijk energiecollectief bespaar je al gauw honderden euro’s per jaar op de kosten van gas en stroom. En dat is toch mooi meegenomen.

Bespaar direct

Door je aan te sluiten bij een zakelijk energiecollectief kun je direct beginnen met besparen op de kosten van gas en elektriciteit. Om te beginnen is er de overstapbonus, een leuk bedrag om je welkom te heten als nieuwe klant van het zakelijk energiecollectief. Maar dat is nog niet alles. De tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Je bespaart al snel enkele centen per kWh stroom of M3 gas. Dat lijkt misschien niet veel, maar reken het eens uit en je zult versteld staan van de te behalen besparing.

Overstappen is simpel

Overstappen is simpel en zo gebeurd. Je meldt je bedrijf aan en de overstap wordt geregeld. Je wordt afgemeld bij je huidige leverancier voor energie je profiteert direct van de scherpe tarieven. Je kunt vertrouwen op goede service en uiteraard probleemloze levering van gas en stroom. Kortom, je merkt er niets van dat je bent overgestapt. Dat merk je pas wanneer je aangenaam verrast wordt door de afrekening, want die zal gegarandeerd een stuk lager zijn dan je gewend was.