Waarom een Zoggs zwembril vraag je je af? De kwaliteit en pasvorm van een Zoggs Zwembril is ongeëvenaard. Vaak krijg je als zwemmer met een goedkope zwembril last van lekken of beslaan van de bril. Met de juiste Zoggs zwembril zal je hier geen last meer van hebben. Zoggs heeft een ruim assortiment zwembrillen met diverse pasvormen. Zo is er voor ieder wat wils.

Welke Zoggs zwembril is geschikt voor mij?

Doe je aan wedstrijdzwemmer dan is er de Zoggs Speedspex met zijn hydrodynamische vormgeving. Train je veel in het zwembad en ben je op zoek naar een comfortabele zwembril die geen kringen rond je ogen achterlaat, dan kan je goed uit de voeten met de Zoggs Fusion Air. Voor open water zwemmers en triatleten is er een hele range van Zoggs zwembrillen met de naam Zoggs Predator. Dit type zwembril is verkrijgbaar in twee pasvormen, de Zoggs Predator en Zoggs Predator Flex, en met een enorme range aan diverse type glazen. Bijvoorbeeld als je zwemt met fel zonlicht, laagstaande zon of juist op een bewolkte dag.

Uiteraard zijn er nog meer verschillende pasvormen beschikbaar en maakt Zoggs ook diverse kinderzwembrillen. Al met al is de Zoggs zwembril uit Australië voor iedereen geschikt. De mensen die ervaring hebben met Zoggs zwembrillen willen uiteindelijk ook niets anders meer.

De Zoggs zwembril beslaat niet

Elke Zoggs zwembril is behandeld met een anti fog coating die er voor zorgt dat de zwembril niet beslaat. Om dit goed te laten werken is het echter wel van belang om zorgvuldig met je zwembril om te gaan. Zet je bril bijvoorbeeld droog op je hoofd en zorg dat er geen water in de bril komt dat kan gaan verdampen. Dit zorgt namelijk voor de waas in de bril. Ook werkt de anti fog coating helaas niet voor eeuwig. Werkt de anti fog coating nou niet (meer) bij jouw Zoggs zwembril dan raden we je graag de tips aan in het artikel: Help mijn zwembril beslaat.