Wassenaar is een prachtig dorp met grote landhuizen en woningen. Zonwering in Wassenaar moet hier natuurlijk op aansluiten. Zonservice is een expert in binnen en buitenzonwering. We komen graag bij u langs in Wassenaar of Den Haag om te kijken welke zonwering het beste bij uw woning past. Zo geven we graag een advies over een oplossing voor uw woning. Als u bijvoorbeeld een oud landhuis heeft, dan staan moderne screens er totaal niet bij. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. Het is belangrijk dat uw zonwering past bij de uitstraling van uw pand. In ons assortiment komt de volgende zonweringssystemen tegen:

• Screens
• Knikarmschermen
• Pergola zonwering
• (Elektrische) rolluiken
• Buiten jaloezieën
• Markies
• Uitval zonwering

Onderhoud zonwering in Wassenaar

Wassenaar is een groene omgeving dit is natuurlijk prachtig, maar helaas ontstaat er al snel een groene aanslag op uw zonwering. Dit betekent niet perse dat u direct een nieuw systeem moet aanschaffen. De aanschaf van uw zonwering is vaak al duur genoeg. U kunt bij Zonservice terecht voor het onderhouden of schoonmaken van uw zonwering. U hoeft hiervoor geen systeem bij ons aan te schaffen. Zonservice maakt in principe vrijwel ieder systeem schoon. Uiteraard kunt u ook bij Zonservice terecht voor een compleet nieuw systeem. Als u graag een vernieuwde moderne uitstraling voor uw woning wilt.

Maak een afspraak voor een geschrikt advies

Zonservice heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van zonweringsystemen. U kunt gerust een afspraak maken in Voorschoten als u onze systemen wilt bekijken. Uiteraard komen we ook graag bij u langs, dit is geheel vrijblijvend. We kunnen dan kijken welke zonweringsystemen bij uw woning passen. Eventueel kunt u ook kennismaken met onze raamdecoraties om het effect verder uit te breiden en de zon te weren. Bel gerust voor een afspraak met uw eigen adviseur in Wassenaar.