Artikel marketing mogelijkheden op Artikel Online

 

Online marketing wordt steeds belangrijker en daardoor ook veelzijdiger. Er zijn vele manieren om de vindbaarheid en betrouwbaarheid van uw site te verhogen waardoor nog meer klanten u weten te vinden. Één van die manieren is artikel marketing, en wij van Artikel Online helpen uw website graag aan nog betere resultaten met deze vorm van marketing.

De tijden dat je met eenvoudig linkbuilden een hoge positie in Google kon verwerven zijn voorbij. Tegenwoordig is content en verhaal gedreven marketing de enige manier om veel en interessante bezoekers naar uw site te trekken. Met persberichten ”Artikel Marketing” over uw site op verschillende plekken op het internet verhoogt u het aanzien en het aantal bezoekers van uw website. Artikel marketing is een moderne en goede marketing variant waarbij wij van Artikel Online u goed en gratis helpen.

 

Maar wat is artikel marketing dan precies?

 

Het komt erop neer dat u uw eigen bedrijf laat zien en prijst in een mooi en goed lopend artikel. Door deze artikelen op andere sites te plaatsen met een link promoot u uw website op een natuurlijke en betrouwbare manier. Als u deze artikelen in de juiste context plaatst zullen mensen die iets zoeken wat op uw site te vinden is eerder bij u uitkomen. Wanneer u bijvoorbeeld meer klanten naar uw webwinkel wilt lokken kunt u natuurlijk denken aan zoekmachine optimalisatie of Google AdWords. Maar artikel marketing is ook een zeer goede optie doordat u meer kwijt kunt over uw webshop en de producten. Door deze artikelen met links op relevante sites te plaatsen zult u meer mensen naar uw webshop trekken. De resultaten van artikel marketing zullen op verschillende manieren blijken. Niet alleen zult u meer bezoekers trekken maar ook zal u stijgen in Google door een aantal relevante links. Tevens zal uw site een betere reputatie krijgen door de vele verwijzingen. Van belang hierbij is dat u unieke persberichten ”artikelen” schrijft omdat u anders uw geloofwaardigheid en uw reputatie op het spel zet. Wanneer u goede artikelen heeft geschreven is de site van Artikel Online een ideale plek om je persberichten gratis te plaatsen en te verspreiden. Vanaf onze site zullen mensen zoeken naar voor hun belangrijke onderwerpen en zodoende doorklikken naar uw website.

 

Artikel marketing via Artikel Online heeft een boel voordelen. Bij ons is het veel eenvoudiger en dus sneller mogelijk artikelen te plaatsen dan op de meeste andere Nederlandse sites voor plaatsen van artikelen. Ook is de uitstraling en structuur van onze site helder en mooi hetgeen ook weer bezoekers aantrekt. De site is zo gebouwd dat zoekmachines zoals Google hem goed waarderen en daardoor zullen uw artikelen ook eerder via de zoekmachine gevonden worden. We doen waar mogelijk aan promotie voor uw artikelen op bijvoorbeeld social media. Bij ons deelt de schrijver van de artikelen zelfs mee in de opbrengsten. Al met al zijn er vele redenen uw artikel marketing via Artikel Online te doen!

 

Jouw product, service of nieuwtje van uw onderneming onder de aandacht brengen? Dat kan gratis op de website van Artikel Online.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *